aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι τρεις επενδύσεις που κλήθηκαν να φορτσάρουν

Οι τρεις επενδύσεις που κλήθηκαν να φορτσάρουν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν φτάνουν μόνο οι συνήθεις ύποπτοι για να ανέβει ο Απόλλων και να προλάβει το τρένο της διάκρισης. Ο Γκιέ Γκιέ, ο Παπουλής, ο Ντα Σίλβα, ο Σατσέτι αποτελούν τις σταθερές αξίες των κυανόλευκων. Στην κατάσταση όμως που έχει βρεθεί η ομάδα της Λεμεσού, θα χρειαστεί να τραβήξουν και οι άλλοι το κουπί.

Από τους νεοφερμένους, με τη συμπλήρωση της 9ης αγωνιστικής, έπεισαν με την παρουσία τους οι Βινίσιους, Ρομπέρζ και Μπεντόγια. Οι Παραΐμπα και Γκόμες τραυματίστηκαν και δεν πρόλαβαν να βοηθήσουν. Από τους Μπάρμπαρο, Σαρδινέρο και Πίεχ όμως περιμένει περισσότερα ο Πέδρο Εμανουέλ.

Οι τελευταίοι τρεις παίκτες αποκτήθηκαν για να προσθέσουν ποιότητα στον Απόλλωνα και επιλογές στην τεχνική ηγεσία. Χρησιμοποιήθηκαν και οι τρεις στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα και ειδικότερα οι Μπάρμπαρο και Σαρδινέρο παρουσιάστηκαν ανεβασμένοι. Και με τους τρεις σε καλή κατάσταση, οι κυανόλευκοι γίνονται πανίσχυροι επιθετικά. Προς το παρόν κανένας από τους τρεις δεν έχει βρει δίχτυα, όμως οι κυανόλευκοι πιστεύουν πως είναι θέμα χρόνου να γίνει κι αυτό.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλουν και οι τρεις. Ο Μπάρμπαρο τα πήγε πολύ καλά με τη Δόξα και έδειξε ανεβασμένος. Ο Σαρδινέρο ήρθε καθυστερημένα στην ομάδα αλλά τώρα δείχνει πως έχει προσαρμοστεί πλήρως, ενώ περιμένουμε και τα γκολ του Πίεχ», ανέφερε σε δηλώσεις του για τους τρεις επιθετικούς ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.

Η μέτρια απόδοση που είχαν μέχρι τώρα ορισμένοι ποδοσφαιριστές, κυρίως νεοφερμένοι, ήταν ένας από τους λόγους που χάθηκαν παιχνίδια και βαθμοί. Επίσης, η έλλειψη σταθερότητας του Απόλλωνα ήταν ένα από τα στοιχεία που του κόστισαν.

Φάνηκε στο παιχνίδι με τον Άρη (0-0), στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ όπου γνώρισε την ήττα και στο παιχνίδι με τον Ερμή που επίσης ηττήθηκε. H συγκέντρωση και η αγωνιστική πειθαρχία είναι στοιχεία που δεν χαρακτηρίζουν στον βαθμό που θα έπρεπε το παιχνίδι του Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι ελπίζουν ακόμα πως με το ανέβασμα της απόδοσης όλων των ποδοσφαιριστών δεν θα χαθούν -αδικαιολόγητα τουλάχιστον- άλλοι βαθμοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ