aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι θέσεις που «καίνε» και οι Ζελάγια-Χατζηβασίλης

Οι θέσεις που «καίνε» και οι Ζελάγια-Χατζηβασίλης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα κάνουν λόγο για λίγες και καλές μετεγγραφές. Δεν θα είναι περισσότερες από 4-5 στον αριθμό, καθώς έχει αποφασιστεί να διατηρηθεί όλος ο βασικός κορμός και κατ’ επέκταση όλο σχεδόν το ρόστερ.

Οι κυανόλευκοι, έχουν εντοπίσει τις θέσεις που έχουν άμεση ανάγκη και  θα κάνουν μόνο τις ουσιαστικές κινήσεις, έτσι ώστε να είναι καλύτεροι τη νέα περίοδο. Οι προτεραιότητες του Σωφρόνη Αυγουστή είναι η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, ενός αριστερού μπακ, ενός επιτελικού και ενός ακραίου επιθετικού. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει άμεσα τρεις ποδοσφαιριστές σε εκείνες τις θέσεις, καθώς εκεί θεωρεί ότι υπάρχουν τα πιο μεγάλα κενά αυτή τη στιγμή.

Εξάλλου, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν οι δύο πρώτες προσθήκες στον Απόλλωνα. Ο Γιάννης Χατζηβασίλης με τον Εμίλιο Ζελάγια αποτελούν τις πρώτες κινήσεις της ομάδας της Λεμεσού, εδώ και αρκετές εβδομάδες. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Εθνικού αναμένεται πως θα βοηθήσουν τους κυανόλευκους στο σκοράρισμα για να αυξηθούν οι πιθανότητες διάκρισης στη νέα περίοδο.

Όσον αφορά στον Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ, υο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την έκδοση του νέου δελτίου υγείας του, απασχολεί όλους στον Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θέλει με τίποτε να χαθεί ο ποδοσφαιριστής, γι’ αυτό και θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο ΚΟΑ ζήτησε, όπως ο ποδοσφαιριστής υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, οι οποίες και θα κρίνουν το μέλλον του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ