aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι τέσσερις αποφάσεις των «Μαχητών» για τον τελικό κυπέλλου

Οι τέσσερις αποφάσεις των «Μαχητών» για τον τελικό κυπέλλου

Μια σειρά από δράσεις ενόψει του τελικού κυπέλλου στις 15/5 ανακοίνωσαν με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης. Τόνισαν παράλληλα πως ποτέ δεν ήταν οπαδοί των τίτλων και των νικών, ωστόσο κάθε επιτυχία της ομάδας τους ξεσηκώνει και κάνει ολόκληρη την Κύπρο… μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί.

Η ανακοίνωση των «Μαχητών»:

Αδέλφια ΜΑΧΗΤΕΣ, Βαρωσιώτες και ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ,

Η στιγμή που περιμέναμε για χρόνια έφτασε. Ποτέ δεν ήμασταν οπαδοί των τίτλων και των νικών. Κάθε επιτυχία όμως της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μας ξεσηκώνει και κάνει ολόκληρη την Κύπρο μπαρούτι, έτοιμο να εκραγεί.

Ως Σύνδεσμος ανακοινώνουμε μια σειρά από δράσεις και καλούμε τα μέλη μας και όλους τους Ανορθωσιάτες να ακολουθήσουν την γραμμή του Συνδέσμου.

▪️ Παρουσία στην προπόνηση της ομάδας στις 14/5 και συνοδεία προς το ξενοδοχείο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

▪️ Συνοδεία ομάδας στο ΓΣΠ την ημέρα του τελικού.

▪️ Παρακολούθηση αγώνα σε γιγαντοοθόνες στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου. Ο χώρος του γηπέδου θα διαμορφωθεί ώστε ο κάθε Ανορθωσιατής να μπορεί να δώσει το παρών του. Θα υπάρχει συνεργείο της μπουτίκ του Συνδέσμου για προϊόντα και ειδικός χώρος για φαγητό και ποτό.

▪️ 16/5 – Σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου υποδεχόμαστε την ομάδα στο γήπεδο όπως της αρμόζει.

Δυστηχώς, λόγο των περιοριστικών μέτρων οι δράσεις μας είναι περιορισμένες που υπό κανονικές συνθήκες τα γλέντια θα ξεκινούσαν από μέρες πριν. Γι’ αυτό το σκοπό, ενημερώνουμε πως θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα υγιεινής και αυτο-προστασίας.

Κάνουμε έκκληση προς όλα τα μέλη μας και τους αγνούς Ανορθωσιάτες που θα ακολουθήσουν την γραμμή του Συνδέσμου όπως υπακούν αυστηρά στις οδηγίες των συντονιστών για την καλύτερη οργάνωση!

Δεν θα ανεχτούμε από κανένα να υποσκιάσει το όνομα του Συνδέσμου και της Ανόρθωσης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ