aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι τελευταίες δοκιμές και τα ερωτηματικά

Οι τελευταίες δοκιμές και τα ερωτηματικά

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ (φωτό), είχε την ευκαιρία τόσο προχθές με τον Ερμή στην Παρεκκλησιά (1-0), όσο και χθες στο Τσίρειο απέναντι στην Πάφος FC (0-2) να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές στην ενδεκάδα, εν όψει του νέου πρωταθλήματος το οποίο αρχίζει στις 19 Αυγούστου. Ο Πορτογάλος κόουτς, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής δεν υπολογίζει στον Ντόσα Ζούνιορ ο οποίος βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον ταλαιπωρεί από την περσινή σεζόν.

Ερωτηματικό αποτελεί εάν θα είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν οι τελευταίοι «καταταχθέντες» Λεάντρο Σίλβα και Τιάγκο ντε Λεόνσο, ενώ λογικά θα υπολοζίζεται και ο Αντρέ Τεϊσέιρα, ο οποίος ήταν σε διαμάχη με την τέως ομάδα του Λεϊσόες, όμως η ΑΕΛ κατάφερε να παραλάβει το πιστοποιητικό εγγραφής του.

Μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν ο Μπαλταζάρ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την πρεμιέρα με τον Άρη. Τόσο τους ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε, όσο και τον 19χρονο διεθνή Σκοπιανό μέσο Νταβόρ Ζντραφκόφσκι, οι οπαδοί της ΑΕΛ περιμένουν πως και πώς να τους δουν σε επίσημη αναμέτρηση.

Ας μην ξεχνάμε ωστόσο, πως η… παλιά φρουρά είναι αυτή η οποία θα αποτελέσει την «ραχοκοκαλιά» της ΑΕΛ στη νέα σεζόν. Οι Αϊρόσα, Λαφράνς, Μίτρεα, Νικολάου, Σοάρες, Σασί, Μέσκα και Αρουαμπαρένα θα είναι και πάλι στο προσκήνιο. Από αυτούς ο Μπαλταζάρ περιμένει περισσότερα. Είναι έμπειροι και αναμένεται πως θα καθοδηγήσουν σωστά την ομάδα τους στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ