aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαOι τάσεις για Τιμούρ, ο Δέλλας και οι Γκούτμαν, Λέβι, Μπεν Σιμόν

Oι τάσεις για Τιμούρ, ο Δέλλας και οι Γκούτμαν, Λέβι, Μπεν Σιμόν

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Ο Αντόνιο Πούτσε θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την Ανόρθωση, ενώ την πόρτα της εξόδου είναι πολύ πιθανό να δει και ο Αλμπέρτο Μπενίτο, κάτι που είχε σημειώσει η ιστοσελίδα μας goal.com.cy, από το βράδυ του Σαββάτου (15/10).

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή αναλύσαμε ψες όλα τα δεδομένα, ενώ όσον αφορά την προπονητολογία ήδη έχουν ξεκινήσει να προτείνονται διάφορα ονόματα.

Για την ώρα, η διοίκηση τηρεί σιγή ιχθύος, ωστόσο σε μερίδα του κόσμου αλλά και του Δ.Σ. υπάρχει η σκέψη για να προσεγγιστεί ο Τιμούρ Κετσπάγια, σε περίπτωση βέβαια που αποχωρήσει από την ΑΕΚ Αθηνών, μιας και η θέση του στους “κιτρινόμαυρους” κρίνεται επισφαλής.

Ο Γεωργιανός δεν θα απέκλειε επιστροφή του στην “Κυρία”, όμως κάθε άλλο παρά εύκολη περίπτωση είναι, αφού για να υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά τα “θέλω” του (σ.σ.: το τελευταίο είναι το οικονομικό μέρος, με το πρώτο να είναι πως ο Τιμούρ θα είναι ο απόλυτος άρχοντας σε όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα).

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να εξεταστεί η περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα, ενώ κάποιες πρώτες σκέψεις έχουν γίνει για τους Ισραηλινούς Έλι Γκούτμαν, Ρόνι Λέβι και Ραν Μπεν Σιμόν, με τις δύο πρώτες περιπτώσεις να θεωρούνται πιο εύκολες, αφού πρόκειται για προπονητές που δεν έχουν αυτή τη στιγμή ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ