aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι σοβαροί λόγοι του «ναυαγίου» της μετεγγραφής του Σαλί

Οι σοβαροί λόγοι του «ναυαγίου» της μετεγγραφής του Σαλί

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Καταρχάς να ξεκαθαριστεί ότι Νέα Σαλαμίνα και Εντγκάρ Σαλί είχαν συμφωνήσει σε όλα. Και στη διάρκεια του συμβολαίου του, και στις απολαβές του ποδοσφαιριστή. Υπήρχαν όμως κάποια σημαντικά εμπόδια τα οποία έπρεπε να ξεπεραστούν για να απελευθερωθεί ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα του, τη ρουμανική Σέπσι, κι αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ο Καμερουνέζος εξτρέμ αξίωνε αποζημίωση από την ομάδα με την οποία δεσμεύεται. Και ζητούσε ολόκληρο το ποσό. Όταν στη Σέπσι ενημερώθηκαν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει προφορικά με τη Σαλαμίνα, του πρότειναν μικρότερο ποσό στην αποζημίωση και παράλληλα η διοίκηση των ερυθρόλευκων προέβη σε μία μικρή αύξηση απολαβών στο συμβόλαιο που είχε ετοιμάσει για τον Σαλί, για να διευκολυνθεί η απελευθέρωσή του. Ούτε αυτό κατέστη δυνατό.

Διαβάστε επίσης: Με την πρόταση στο χέρι οι Κορέια και Ελουντού…

Οι Ρουμάνοι, βλέπετε, είχαν την φαεινή ιδέα να αποφασίσουν να μην πληρώσουν ούτε σεντ στον 27χρονο άσο και αυτός προσέφυγε στα αρμόδια όργανα της ΟΥΕΦΑ για να του καταβληθούν τα οφειλόμενα που δικαιούται. Επειδή όμως αυτή η διαδικασία μέχρι να δικαιωθεί ο παίκτης και να αποδεσμευτεί, είναι χρονοβόρα και θα διαρκέσει περισσότερο από έναν μήνα, οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να στραφούν προς άλλη κατεύθυνση για την απόκτηση ακραίου επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψε πρόταση για παίκτη-παγκίτη της Νέας Σαλαμίνας

Προσεγγίστηκαν αρκετοί παίκτες και μάλιστα αξιόλογοι, όπως ενημερωθήκαμε, ωστόσο δεσμεύονται κι αυτοί με συμβόλαιο και ψάχνουν τρόπο να απελευθερωθούν από την ομάδα στην οποία ανήκουν αφού τέθηκαν εκτός πλάνου και απαιτούν αποζημίωση την οποία άλλωστε δικαιούνται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ