aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι σκόρερ, o Παπουλής και οι νέοι

Οι σκόρερ, o Παπουλής και οι νέοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Φώτης Παπουλής με 14, ο Ντα Σίλβα με 12 και ο Άντον Μαγκλίτσα με 9 γκολ ήσαν οι κορυφαίοι σκόρερ του Απόλλωνα στη σεζόν που πέρασε. O πρώτος, λόγω της επέμβασης στην ποδοκνημική δεν θα είναι έτοιμος πριν τα μέσα Αυγούστου. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, όπως και αυτό με τον Γκιέ Γκιέ, αν τελικά δεν μπορέσει να δώσει το «παρών» του στη νέα σεζόν, λόγω του προβλήματος υγείας που προέκυψε.

Γι’ αυτό όμως αποκτήθηκαν οι Ζελάγια και Χατζηβασίλης, και θα αποκτηθεί άλλος ένας φορ για την κορυφή της επίθεσης. Από τη στιγμή που θα είναι εκτός και ο Πίεχ, οι κυανόλευκοι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ενισχυθούν και να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο σκοράρισμα. Βέβαια στη γραμμή κρούσης, πρέπει να υπολογίζονται και οι Σαρδινέρο – Πίττας.

Ο δεύτερος, είναι πλέον έτοιμος και έχει δείξει, πως μπορεί να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του. Ο Σωφρόνης Αυγουστή εμπιστεύεται τους μικρούς και αυτό είναι ένα συν για τον Απόλλωνα. Ο Κύπριος τεχνικός, όποτε βρει ευκαιρία εμβολιάζει την ομάδα του με Κύπριους νεαρούς και στη νέα σεζόν θα τους έχει πιο πολύ κάτω από το άγρυπνο μάτι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ