aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι σκέψεις του Ρόκα για τον Τρισκόφσκι

Οι σκέψεις του Ρόκα για τον Τρισκόφσκι

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Τσάβι Ρόκα θεωρεί τον Ιβάν Τρισκόφσκι απαραίτητο για τη «νέα ΑΕΚ», που θα δημιουργηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Ποντάρει πολλά στην ποιότητα, προσωπικότητα και εμπειρία του Σκοπιανού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον ηγέτη στην προσπάθεια για επιστροφή της ομάδας του σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αρκεί, βεβαίως, όσα γράφονται για ενδιαφέρον από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να μην πάρουν επίσημη μορφή με πρόταση στον σύλλογο της Λάρνακας.

Πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που ο 34χρονος επιθετικός εξέφρασε στο στενό περιβάλλον του την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στους Λαρνακείς. Άλλωστε, το πέρασμά του από την Al-Nasr του Ντουμπάι άφησε πικρές αναμνήσεις στον ίδιο και πλέον, σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, θα χρειαστεί μεγάλο δέλεαρ για να επιστρέψει στο αραβικό ποδόσφαιρο.

Το συμβόλαιό του, όμως, εκπνέει σε ένα χρόνο και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λογικό να γίνονται σκέψεις για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Για την ώρα, ο Ρόκα «τρέχει» πιο επείγοντα θέματα του μετεγγραφικού σχεδιασμού, που έχουν να κάνουν κυρίως με τις προσθήκες. Ωστόσο, αργά ή γρήγορα, είναι πολύ πιθανό να αγγίξει το κεφάλαιο Τρισκόφσκι, με την προοπτική συνεργασίας πέραν του Ιουνίου του 2022 που εκπνέει η υφιστάμενη συμφωνία.

Γεγονός που αν επαληθευτεί θα χαροποιήσει τους οπαδούς της ΑΕΚ, που πίνουν νερό στο όνομά του. Άλλωστε, σε μια πολύ κακή σεζόν της ομάδας τους, ο «Τρίσκο» πέτυχε 16 γκολ και έχασε το χρυσό παπούτσι για ένα, ενώ πέρασε από κορωνοϊό και τραυματισμούς. Δείγμα του ότι παραμένει ακόμη στην πρώτη γραμμή βάσει αξίας  των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ