aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι «σφήκες» «τσίμπησαν» βαθμό και Άρσεναλ (vid)

Οι «σφήκες» «τσίμπησαν» βαθμό και Άρσεναλ (vid)

Μετά από ένα εντυπωσιακό 90λεπτο, με φάσεις, γρήγορο ρυθμό, ανατροπή σκορ και συναισθημάτων, Γουότφορντ και Άρσεναλ πρόσφεραν απλόχερα γκολ και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν το ματς για την δεύτερη ημέρα δράσης της 6ης αγωνιστικής και εν τέλει κατέληξαν στο ισόπαλο 2-2.

Από το πρώτο ημίχρονο κιόλας, όλα έδειχναν σε μία ανοιχτή αναμέτρηση, αφού και οι δύο ομάδες άρχισαν δυναμικά το ματς αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια. Αρχικά, η γηπεδούχος Γουότφορντ «χτυπώντας» κυρίως με τους Ντεουλοφέου και Κλέβερλι προσπαθούσε να «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο αυτό κατάφεραν μόνο οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, με δύο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ σε 21′ και 32′, η Άρσεναλ πήγε στα αποδυτήρια με ισχυρό προβάδισμα νίκης με 2-0.

Όμως, όλα άλλαξαν τελείως στο δεύτερο 45λεπτο!

Οι «σφήκες» μπήκαν με το… «μαχαίρι στα δόντια» στο δεύτερο ημίχρονο και απειλούσε παρατεταμένα με κύριους πρωταγωνιστές τους Ντεουλοφέου και Κλίβερλι. Έως το 53′, όπου ο δεύτερος εκμεταλλεύτηκε ένα απίστευτο λάθος του Παπασταθόπουλου και μείωσε σε 2-1. Σκορ το οποίο όπως φάνηκε έδωσε… «φτερά» στην «οικοδέσποινα» ομάδα.

Η πίεση ολοένα και αυξανόταν από την Γουότφορντ, ενώ η Άρσεναλ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δεύτερο 45λεπτο. Και έτσι στο 81′ η «αντεπίθεση» των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε, αφού ο Περέιρα κέρδισε πέναλτι και ευστοχώντας από τα 11 βήματα έκανε το 2-2, το οποίο θα μπορούσε ακόμα να γίνει και 3-2 στις καθυστερήσεις αλλά ο Σαρ αστόχησε σε μία απίστευτη ευκαιρία.

Έτσι λοιπόν, μετά το εντυπωσιακό αυτό παιχνίδι, οι «χόρνετς» μπορεί να έφεραν τα… «πάνω κάτω» αλλά ανέβηκαν μόλις στους δύο βαθμούς, όντας στην 20η και τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη φυσικά, οι «κανονιέρηδες» συνέχισαν το σερί των αρνητικών τους αποτελεσμάτων και ανέβηκαν μόλις στους οχτώ βαθμούς, πορευόμενοι πλέον στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την επόμενη αγωνιστική τώρα, η Γουότφορντ θα επισκεφθεί το Μάντσεστερ και την έδρα της Σίτι, ενώ η Άρσεναλ μετά την μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή της υποχρέωση για το Γιουρόπα Λιγκ στην έδρα της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, θα φιλοξενήσει την Άστον Βίλα.

Γουότφορντ (4-2-3-1): Φόστερ – Καμπασέλε, Ντάουνσον, Κίκο, Χολέμπας (78′ Γιάνμααυ) – Ντουκουρέ, Κάπουε – Χαγκς (63′ Περέιρα), Ντεουλοφέου, Κλέβερλι – Γκρέι (54′ Σαρ).

Άρσεναλ (4-1-2-1-2): Λένο – Παπασταθόπουλος, Λουίζ, Μάιτλαντ, Κολάσινατς – Τζάκα – Γκουεντουζί (67′ Τορέιρα), Θεμπάγιος (60′ Γουίλοκ) – Οζίλ (71′ Νέλσον) – Ομπαμεγιάνγκ, Πέπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ