aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι «ψαράδες»… πάγωσαν τους Πορτογάλους (vids)

Οι «ψαράδες»… πάγωσαν τους Πορτογάλους (vids)

Στο 1-1 με την Ισλανδία έμεινε η Πορτογαλία στο πρώτο της παιχνίδι στον 6ο όμιλο του Euro 2016. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος άνοιξε το σκορ στο 31’ με τον Νάνι, όμως για τους Ισλανδούς ισοφάρισε στο 50’ Μπίρκιρ Μπιάρνασον.

Η Ισλανδία ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι και προβλημάτισε τους Ίβηρες με τις κάθετες μπαλιές που προσπαθούσε να περάσει. Η Πορτογαλία έφτασε κοντά στο γκολ στο 21’ με τον Νάνι, όμως ο Χαλντόρσον απομάκρυνε εξ επαφής με το πόδι.

Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Σάντος κυριαρχούσε και απειλούσε συχνά πυκνά τους Ισλανδούς. Στο 31’ από έναν ωραίο συνδυασμό των Βιεϊρίνια και Αντρέ Γκόμες, ο Νάνι έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Παρά το γκολ η ομάδα του Λάγκερμπακ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει.

Το 1-1 ήρθε στο 50’ ο Μπίρκιρ Μπιάρνασον ξεχάστηκε στην άμυνα και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε! Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν και πάλι να πιέζουνκαι πήραν ώθηση από την είσοδο του Κουαρέσμα στο γήπεδο. Οι σέντρες και οι στημένες μπάλες από τον Ρονάλντο δεν στάθηκαν ικανές να δημιουργήσουν γκολ και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

iceland

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Καρβάλιο, Γκερέιρο, Βιεϊρίνια, Ντανίλο Περέιρα, Μουτίνιο (71′ Σάντσες), Ζοάο Μάριο (76′ Κουαρέσμα), Αντρέ Γκόμες (84′ Έντερ), Νάνι, Ρονάλντο.

Ισλανδία (Λαρς Λάγκερμπακ): Χαλντόρσον, Σκούλασον, Άρνασον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Σέβαρσον, Γκούλφι Σίγκουρσον, Γκούναρσον, Γκούμοντσον (90′ Έλμαρ Μπιάρνασον), Μπίρκιρ Μπιάρνασον, Σίγκθορσον (81′ Φινμπόγκασον), Μπόντβαρσον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ