aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι προϋποθέσεις είναι κατάλληλες για τη Νέα Σαλαμίνα

Οι προϋποθέσεις είναι κατάλληλες για τη Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Για δεύτερη φορά στον τρέχον πρωτάθλημα, η Νέα Σαλαμίνα θα είναι ξεκάθαρα το φαβορί σε εντός έδρας παιχνίδι. Θα υποδεχτεί σήμερα την ουραγό Αναγέννηση και θα προσπαθήσει να μην πάθει ό,τι και στο ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη (0-0). Η ψυχολογία όλων στην ομάδα είναι πολύ ανεβασμένη, μετά και το 2-1 επί του Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Επίσης, είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές για τη σημερινή αναμέτρηση.

Υπάρχουν λοιπόν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετύχει για πρώτη φορά φέτος δεύτερη σερί νίκη η ομάδα της Αμμοχώστου στο τρέχον πρωτάθλημα. Άλλωστε, η σειρά των αγώνων μέχρι το τέλος του α’ γύρου προσφέρεται για καλή συγκομιδή βαθμών, ώστε να βρεθεί σε τροχιά πρώτης εξάδας (ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τη Δόξα στο Μακάρειο, με τον Εθνικό εντός έδρας και με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ). Γι’ αυτό και θα θεωρηθεί πισωγύρισμα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στο σημερινό παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος».

Αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες, καθώς ο Στάικος Βεργέτης συνηθίζει να παίρνει αποφάσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, λόγω της καλής εμφάνισης στο ματς με τους «φτεροπόδαρους», το αρχικό σχήμα δεν αναμένεται να διαφέρει πολύ, ίσως και καθόλου.

Ερώτημα αποτελεί ο ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ελλαδίτης δοκίμασε στις προπονήσεις τον Γιώργο Κολοκούδια και τον Ντίμιταρ Μακρίεφ, δίχως να δείξει προτίμηση. Ο Κύπριος επιθετικός διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα, αφού βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά το νικητήριο γκολ επί του Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ