aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι πρώτες «ερυθρόλευκες» φωτογραφίες προετοιμασίας, ενσωματώθηκαν οι νέοι

Οι πρώτες «ερυθρόλευκες» φωτογραφίες προετοιμασίας, ενσωματώθηκαν οι νέοι

Ολοκληρώθηκε σήμερα με απογευματινή προπόνηση η πρώτη εβδομάδα έναρξης της προετοιμασίας της Νέας Σαλαμίνας. Οι ποδοσφαιριστές προπονούνται καθημερινά με διπλές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σάββα Πουρσαιτίδη και του τεχνικού του επιτελείου.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν από την Παρασκευή και οι ποδοσφαιριστές Τσαρλς Ελουντού και Άντερσον Κορέια. Τα καινούργια αποκτήματα Σάσα Μαριάνοβιτς, Τζέι Σίμπσον, Κούλλης Παναγή, Τάσος Κίσσας, Τζόρντι Λόπες και Σάββας Τσαμπούρης, άρχισαν σιγά-σιγά να μπαίνουν και αυτοί στην μεγάλη οικογένεια της Σαλαμίνας.

«Οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν επίσημα στην πρώτη ανοικτή προπόνηση-παρουσίαση του ρόστερ την μεθεπόμενη Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 19:30 στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή”, όπου περιμένουν να γνωρίσουν από κοντά τον μεγάλο ερυθρόλευκο κόσμο. Έχει ξεκινήσει η προσπάθεια να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο που θα μας κάνει όλους περήφανους. Στην πρώτη επίσημη παρουσία δηλώνουμε όλοι παρών. Όπου πας μαζί σου θα ‘μαι!», τονίζεται σε ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ