aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι προσθήκες και τα διαρκείας

Οι προσθήκες και τα διαρκείας

Ένα θέμα που απασχολεί τον Απόλλωνα, είναι η κάλυψη των  κενών  θέσεων πριν την αναχώρηση της ομάδας στην Αυστρία και απ’ εκεί και πέρα να είναι έτοιμη η ενδεκάδα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 13 Ιουλίου. Εκτός από ένα στόπερ, που μπορεί να είναι και δύο, η διοίκηση το παλεύει για έναν αριστερό μπακ, έναν ακραίο επιθετικό και ένα μέσο.  Οι ποδοσφαιριστές μαζεύτηκαν χθες στο Κολόσσι για τις απαραίτητες εξετάσεις  και την Παρασκευή θα αναχωρήσουν για την Αυστρία.

Εκείνο όμως που κάνει αίσθηση τις τελευταίες μέρες, είναι η δίψα του κόσμου, η οποία στην παρούσα φάση μεταφράζεται με το ενδιαφέρον του για τα εισιτήρια διαρκείας. Μέχρι χθες 1200 φίλοι του Απόλλωνα είχαν προμηθευτεί το χρονιαίο εισιτήριο τους. Και όπως όλα δείχνουν ο στόχος των 2.500 είναι απόλυτα εφικτός.

Η πολύ καλή παρουσία του Απόλλωνα στη σεζόν που πέρασε, η ποιότητα που ανέδειξε, σε συνδυασμό με την κατάκτηση του κυπέλλου έφερε τον κόσμο πιο κοντά. Οι οπαδοί της ομάδας της Λεμεσού είναι διαχρονικά δίπλα στην ομάδα τους, αλλά πιο πολύ στα μεγάλα γεγονότα. Με μια αποτυχία απομακρύνονται, όμως φαίνεται πως αυτή η νοοτροπία τείνει να αλλάξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ