aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι προκλήσεις της Αρένας

Οι προκλήσεις της Αρένας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πέντε αγωνιστικές απομένουν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των Χριστουγέννων και η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα. Η «ΑΕΚ Αρένα» αποτελεί μεγάλο όπλο για τους Λαρνακείς για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Μέχρι τις γιορτές η ΑΕΚ θα δώσει στο «σπίτι» της τρία παιχνίδια. Επομένως, είναι απόλυτα φυσιολογικό ο στόχος για τους παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ να έχουν το απόλυτο των βαθμών, για να έρθουν πιο κοντά στον στόχο τους, που είναι η πρωτιά πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΚ υποδέχεται την Πάφος FC και στη συνέχεια την Ομόνοια. Δυο σημαντικά ματς στην έδρας της. Ακολούθως θα πάει στη Λευκωσία για να αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό, μετά θα φιλοξενήσει τον Ερμή και θα ολοκληρώσει το 2017 με ντέρμπι στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ. Αν οι κιτρινοπράσινοι καταφέρουν και πετύχουν το απόλυτο στην έδρα τους αλλά και να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, τότε πολύ πιθανόν να κάνουν Χριστούγεννα στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Το σημαντικό βέβαια είναι η πρωτιά στο τέλος της σεζόν. Τη δεδομένη στιγμή το μυαλό όλων είναι στην επικείμενη αναμέτρηση με την Πάφος FC, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή και συνάμα το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Ο Ιδιάκεθ δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει δραματικά την ενδεκάδα της ομάδας, σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση. Προσανατολίζεται σε 1-2 αλλαγές, όμως αυτό θα διαφανεί μέσα από τις επόμενες προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ