aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Οι πρώην πρόεδροι στηρίζουν την Ανόρθωση και όχι κάποιο συνδυασμό»

«Οι πρώην πρόεδροι στηρίζουν την Ανόρθωση και όχι κάποιο συνδυασμό»

Στον «Active» (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ανόρθωσης, Λοΐζος Λοΐζου ο όποιος ανάλυσε το πλάνο του για την αυριανή (31/05) Εκλογική Συνέλευση του προσφυγικού σωματείου.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαστε ανεξάρτητο συμβούλιο και είχαμε την ατυχία να είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο της Ανόρθωσης. Το παρόν διοικητικό συμβούλιο κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα, τον σύλλογο και την εταιρεία σε μια ήρεμη κατάσταση. Κατάφερε να οδηγήσει τον σύλλογο σε ένα σωστό και υγιείς δρόμο».

Για το πλάνο του υπογράμμισε: «Είναι ξεκάθαρο, θα πρέπει να καταστήσουμε την Ανόρθωση πανίσχυρη. Είναι ένας αξιοπρεπής σύλλογος και πρέπει να τον σέβονται όλοι. Θέλουμε να αναβαθμιστούν όλα τα τμήματα μας, τα τελευταία χρόνια επανέρχονται όλα τα τμήματα μας στην ελίτ του Κυπριακού αθλητισμού».

Διαβάστε επίσης: Πρόταση με όρους στον Σισέ

Για το ποιος τους στηρίζει τόνισε: «Θεωρώ ότι πρώην πρόεδροι δεν στηρίζουν κάποιο συγκεκριμένο συνδυασμό, οι πρώην πρόεδροι στηρίζουν γενικά την Ανόρθωση. Αυτά που ακούγονται είναι απλά φήμες».

Για το αν μπορεί να βγει κερδισμένο το σωματείο επισήμανε: «Και οι δύο υποψήφιοι αν διαχειριστούμε σωστά την Συνέλευση με αξιοπρέπεια και χωρίς αντιπαλότητα, ο σύλλογος μπορεί να βγει ενισχυμένος. Αν μπούμε σε σενάρια αντιπαλότητας ή σε φήμες παραφημολογίας θα πληγωθεί η Ανόρθωση».

Διαβάστε επίσης: Αρούς: «Υπήρχε περίπτωση που δεν πληρώθηκα έγκαιρα…»

Για το τι περιμένει από τα μέλη: «Περιμένω να μελετήσουν τους συνδυασμούς, να ελέγξουν το πρόγραμμα και να αποφασίσουν το καλύτερο για την Ανόρθωση και μόνο, τίποτα άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ