aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι πολλές αλλαγές του Τιμούρ που «μπερδεύουν», οι «σίγουροι» και η ανησυχία

Οι πολλές αλλαγές του Τιμούρ που «μπερδεύουν», οι «σίγουροι» και η ανησυχία

Μπαίνει από νωρίς στα βαθιά η Ανόρθωση καθώς θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Η «Κυρία» την ερχόμενη Κυριακή (25/8) θα δώσει την πρώτη της επίσημη παράσταση και το σύνθημα στο στρατόπεδο των κυανόλευκων είναι η κατάκτηση το τρόπαιου. Ο Κετσπάγια όπως επίσης και οι νεοαποκτηθέντες δηλώνουν πως στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή της στην πρώτη θέση, εγχείρημα το οποίο φαντάζει πολύ δύσκολο, μετά τις τελευταίες σεζόν… ξηρασίας.

Η ομάδα της Αμμοχώστου το βράδυ του Σαββάτου αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με την Πάφο, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως πρόβα-τζενεράλε. Η εικόνα της Ανόρθωσης, κυρίως του πρώτου 70λεπτου, προβλημάτισε καθώς αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα, πόσω μάλλον να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μοιραία δέχθηκε δύο εύκολα γκολ από τον Μπερινγκόντ ο οποίος σκόραρε ανενόχλητος με κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα. Υπενθυμίζουμε πως στα πέντε φιλικά επί κυπριακού εδάφους επικράτησε 1-0 της Αγίας Νάπας, 1-0 της ΕΝΠ και 4-0 της Αναγέννησης Δερύνειας, ενώ με την Ομόνοια εξήλθε ισόπαλη (0-0) και με την Πάφο ηττήθηκε 1-2.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στα μαζεμένα φιλικά που έδωσε η «Κυρία» και έτσι παραμένει «γρίφος» η αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στο πρώτο ματς της ΑΕΛ. Ο Γεωργιανός τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα, ωστόσο ο κόσμος της… ανησυχεί για την εικόνα που παρουσιάζει. Πέραν από τον Καλτσά ο οποίος δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει και… διασώθηκε από το τελευταίο φιλικό, οι γραμμές μοιάζουν ασύνδετες μεταξύ τους.

Ενόψει του αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, «κλείδωσε» θέση κάτω από τα δοκάρια ο Παπαδόπουλος καθώς ο Λόρια είναι παροπλισμένος. Από’ κει και πέρα σίγουροι θεωρούνται οι Σίλντενφελντ-Βργκοτς στην άμυνα, ενώ η παρουσία του Σελίν στο αριστερό άκρο εξαρτάται από την ετοιμότητα του (πέρασε από μικροτραυματισμό). Στη συνέχεια οι Μαργκάσα-Κ. Αρτυματάς αναμένεται πως θα πάρουν φανέλα βασικού, όπως επίσης και οι Σαντίκ-Ντούρις που βρέθηκαν επίσης στο αρχικό σχήμα με την Πάφο.

Όλα εξαρτούνται από την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, καθώς εκτός αγωνιστικής δράσης το τρέχων χρονικό διάστημα είναι οι Ράγιος-Σελίν-Λόρια, ενώ ο Στυλιανού λόγω τραυματισμού έχασε κάποιες προπονήσεις. Ο Γεωργιανός κόουτς έχει άλλες εφτά μέρες για να καταστρώσει τα πλάνα του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ