aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται, ο Πόποβιτς και η συνεργασία με τον Τιμούρ

Οι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται, ο Πόποβιτς και η συνεργασία με τον Τιμούρ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και που εξετάζονται. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, πρώτος στόχος του Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο Ντένις Πόποβιτς. Πρόκειται για Σλοβένο μέσο ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γεωργιανό προπονητή στην Όρενμπουργκ. Είναι στα 30 του χρόνια και αγωνίζεται στη Ζυρίχη, με την οποίαν έχει συμβόλαιο έως το 2022, αλλά θέλει να το σπάσει και γίνεται προσπάθεια για να έρθει στην Ανόρθωση.

Μάλιστα, αποτέλεσε στόχο της και το περασμένο καλοκαίρι. Ο Πόποβιτς μετρά έξι συμμετοχές στην εθνική Σλοβενίας, όλες στην τρέχουσα σεζόν. Ξεκίνησε την καριέρα του από ομάδες της πατρίδας του. Πρώτη του απόπειρα εκτός Σλοβενίας ήταν στην Ελλάδα με τον Πανθρακικό, ενώ ακολούθησε η πορεία στην Πολωνία όπου αγωνίστηκε σε Τίτσι, Ολίμπια Γκρούντζιακ και Βίσλα Κρακοβίας. Ακολούθως για 2,5 χρόνια ήταν στη Ρωσία και την Όρενμπουργκ όπου σε 60 ματς είχε σκοράρει 14 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ