aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι πέντε της Άρσεναλ που μένουν ελεύθεροι

Οι πέντε της Άρσεναλ που μένουν ελεύθεροι

Κοντά στη λήξη είναι τα συμβόλαια πέντε παικτών της Άρσεναλ, που έχουν αγωνιστεί ως βασικοί κάποια στιγμή μέσα στη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για τους Άαρον Ράμσεϊ, Πέτερ Τσεχ, Ντάνι Γουέλμπεκ, Νάτσο Μονρεάλ και Στέφαν Λιχτστάινερ.

Εφόσον οι «κανονιέρηδες» δεν προλάβουν να τους ανανεώσουν, είναι πολύ πιθανό να τους χάσουν ως ελεύθερους, χωρίς να επωφεληθούν από την μετακίνηση τους.

Ο καινούργιος τεχνικός της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, έφερε αρκετά λεφτά στα ταμεία της ομάδας από παραχωρήσεις παικτών το καλοκαίρι και αδιαμφισβήτητα επιθυμεί να κάνει το ίδιο και ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να ανανεώσει κάποιους από αυτούς, με τους τρεις τελευταίους (Γουέλμπεκ, Μονρεάλ και Λιχτστάινερ) να αναμένεται σύντομα να αρχίσουν συζητήσεις με την ομάδα για νέο συμβόλαιο.

Όσον αφορά τον Ράμσεϊ, που είναι και το μεγαλύτερο όνομα της λίστας, δήλωσε πως θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως σύμφωνα με τον ατζέντη του έχει αποφασίσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Όσο για τον Τσεχ, έχει φτάσει αισίως τα 36 και έχει χάσει την θέση του βασικού από τον Μπερντ Λενό. Ο πολύπειρος Τσέχος τερματοφύλακας Θα παραμείνει στην ομάδα υπό την προϋπόθεση πως θα έχει χρόνο συμμετοχής, αλλιώς αναμένεται να αποχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ