aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι πέντε αποφάσεις που πήραν οι 36 ομάδες στη Γερμανία

Οι πέντε αποφάσεις που πήραν οι 36 ομάδες στη Γερμανία

Τηλεδιάσκεψη είχαν και σήμερα οι ομάδες των δύο «μεγάλων» κατηγοριών της Γερμανίας, αποφασίζοντας μεταξύ άλλων την αλλαγή έδρας και την λήξη της σεζόν ακόμα και Ιούλη, αν χρειαστεί.

Συνοπτικά οι πέντε σημαντικότερες αποφάσεις:

1. Η σεζόν θα παιχθεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά, ακόμα κι αν χρειαστεί να μπει ο Ιούλιος. Και οι 36 ομάδες ομόφωνα είπαν ότι θα παίξουν ποδόσφαιρο και μετά τις 30 Ιουνίου, αν είναι απαραίτητο.

2. Οι κανόνες και η επιτροπή υγιεινής της DFL είναι και τυπικά νόμιμα. Η λεγόμενη «Task Force Sports Medicine / Special Game Operations», όπως επίσης και το εγχειρίδιο προπονήσεων και διεξαγωγής αγώνων στις δύο κατηγορίες συμπεριλήφθηκαν στους κανονισμούς.

  1. Στο μέλλον θα μπορούν να γίνουν πέντε αλλαγές ανά ματς. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο, η DFL εναρμονίστηκε με την πρόταση της FIFA.

    4. Το προεδρείο της DFL απέκτησε περαιτέρω εξουσίες. Πλέον, μπορεί να αποφασίσει το τέλος της σεζόν 2019/20 και την έναρξη της περιόδου 2020/21 λαμβάνοντας υπόψη τις προϋποθέσεις των FIFA και DFB, αλλά και να αλλάξει τις μεταγραφικές περιόδους καλοκαιριού και χειμώνα, αρκεί αυτές να βρίσκονται μέσα στο χρονικό πλαίσιο της FIFA.

    5. Η DFL μπορεί να μετακινήσει παιχνίδια σε άλλες έδρες. Εάν ένα ματς πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας δεν μπορεί να διεξαχθεί στο γήπεδο όπου ήταν προγραμματισμένο, λόγω του κορωνοϊού, αλλά μπορεί να γίνει σε κάποιο άλλο, τότε η διοργανώτρια Αρχή θα μπορεί να του αλλάξει έδρα, μέσα στη σεζόν 2019/20 πάντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ