aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι παραινέσεις προς τους παίχτες του Απόλλωνα

Οι παραινέσεις προς τους παίχτες του Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων είναι υποχρεωμένος να γυρίσει σελίδα. Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή είναι πλέον στις υποχρεώσεις που ακολουθούν. Την Τετάρτη αντιμετωπίζει στο Μακάρειο τη Δόξα και την Κυριακή στο Τσίρειο θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ. Ο στόχος είναι ίδιος και στα δύο παιχνίδια. Να κερδίσει και να συνεχίσει να βλέπει κορυφή. Η διάθεση, δεν έχει αλλάξει, ούτε και έχει πάρει κανένα  από κάτω η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει μιλήσει και έχει συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές του, όσα έφταιξαν και δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάτι από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης.

«Δεν έχω παράπονο, ξέρω ότι είμαστε και άτυχοι, όμως δεν θα μας πάρει από κάτω. Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Όλους σας εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε», ήταν μερικές από τις παραινέσεις του τεχνικού του Απόλλωνα, προς τους παίκτες του. Το σίγουρο, είναι πως στο Κολόσσι κοιτάζουν την επόμενη μέρα. Αυτό που έγινε με τον ΑΠΟΕΛ δεν θα επιτρέψουν να επαναληφθεί.

Στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού για τον αγώνα της Τετάρτης, θα είναι και ο Σατσέτι που εξέτισε την ποινή του λόγω κίτρινων καρτών. Ο Αργεντινός, έφθασε στις οκτώ στο πρωτάθλημα και κάθε φορά που απουσιάζει παρατηρείται μια αδυναμία. Γι’ αυτό και καλείται να είναι πιο προσεκτικός. Είναι γεγονός, πως στα τελευταία παιχνίδια, ήταν πιο «μαζεμένος», αλλά και πάλι το αγωνιστικό στυλ του Σατσέτι είναι τέτοιο, που κινδυνεύει να δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Καλείται να είναι πιο προσεκτικός, γιατί ακολουθούν κρίσιμοι αγώνες και η ομάδα του θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του. Πολύ καλύτερα είναι και ο Ντα Σίλβα, που πήρε χρόνο συμμετοχής με τον ΑΠΟΕΛ, χωρίς όμως να είναι απόλυτα έτοιμος. Ακόμη ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός αποστολής στον τελευταίο αγώνα και ο Μαρτίνες. Ποντάρουν και σε αυτόν και στα παιχνίδια που ακολουθούν, θα αποτελέσει μια χρήσιμη επιλογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ