aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι… παλιοί έχουν τον πρώτο λόγο

Οι… παλιοί έχουν τον πρώτο λόγο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΛ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Πρώτος αντίπαλος ο Άρης, στο τοπικό ντέρμπι που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (20:00). Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αρχίσουν νικηφόρα τη σεζόν, έχοντας ως στόχο τη διάκριση. Τα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια με τον Ερμή (1-0) και την Πάφο FC (0-2), αποτέλεσαν άλλο ένα καλό δείγμα για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, έτσι ώστε να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Με αυτό τον τρόπο θα είναι σε θέση να λάβει και την απόφασή του για το αρχικό σχήμα που θα παρουσιάσει στην πρεμιέρα. Παρόλο που στην ομάδα μπήκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές, που δεν ήταν σε θέση να προσφέρουν στα ευρωπαϊκά ματς, αφού αποκτήθηκαν προσφάτως, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί σ’ αυτούς που ήταν στο ρόστερ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Παρουσιάζονται πιο έτοιμοι από κάθε άποψη. Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι ότι έχει επιλογές, παρουσιάζονται όλοι ετοιμοπόλεμοι (πλην του Ζούνιορ) και πέρα από τους ένδεκα που θα κληθούν να αρχίσουν τον αγώνα με τον Άρη θα έχει κι ένα γεμάτο πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ