aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Οι παίκτες να αντιληφθούν το πλάνο του Πουρσαϊτίδη»

«Οι παίκτες να αντιληφθούν το πλάνο του Πουρσαϊτίδη»

Στον Super Sport FM (104.0), μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, ο οποίος αναφέρθηκε στο αρνητικό ξεκίνημα αλλά και στο θέμα με τις αναβολές παιχνιδιών τονίζοντας πως είναι η τελευταία χρόνια που οι αναβολές γίνονται μ’ αυτόν τον τρόπο.

Αρχικά ανέφερε: «Κάναμε ένα αρνητικό ξεκίνημα. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Νιώθουμε ότι οι ποδοσφαιριστής που ήρθαν στην ομάδα έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις. Αυτό που μένει είναι να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές το πλάνο και τη φιλοσοφία του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα μας θα είναι καλή και ανταγωνιστική. Ευχόμαστε να κάνουμε μια νέα αρχή παίρνοντας τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και είμαστε βέβαιοι ότι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Για το θέμα με τις αναβολές: «Επηρεαστήκαμε πέρσι από τις αναβολές. Είδαμε αγώνες να διεξάγονται τον Ιανουάριο και πιο τρανό παράδειγμα αυτό στον αγώνα ΑΕΚ – Πάφος. Πρέπει να βρεθεί μια λύση στο θέμα. Οφείλουμε να σεβόμαστε τις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, όμως οφείλουμε να λειτουργούμε όπως τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Ασφαλώς και θέλουμε να βοηθήσουμε τις ομάδες μας που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Πρέπει να γίνονται όμως κανονικά οι αγωνιστικές και το πρωτάθλημα να είναι επί ίσοις όροις. Θεωρώ ότι θα είναι η τελευταία χρονιά που θα βλέπουμε να γίνεται με αυτό τον τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ