aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι όροι της συμφωνίας για Αντωνιάδη και «τουρκικό» (;) κάλεσμα για Περέιρα

Οι όροι της συμφωνίας για Αντωνιάδη και «τουρκικό» (;) κάλεσμα για Περέιρα

Tην απόκτηση του Μάριου Αντωνιάδη ανακοίνωσε χθες ο Απόλλωνας ως γνωστόν και μάλιστα άρχισε άμεσα δουλειά με τη νέα του ομάδα. Ο 29χρονος διεθνής αμυντικός, υπέγραψε χθες το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει στους κυανόλευκους, δανεικός για ένα χρόνο. Ακολούθως η Λεμεσιανή ομάδα θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην απόκτησή του από την ΑΕΚ, με την οποία δεσμεύεται για άλλα δύο χρόνια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα της Λάρνακας απαίτησε 55.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει με τη μορφή πώλησης στους κυανόλευκους, ωστόσο αυτοί ζήτησαν τον δανεισμό του για να μπορέσουν να αποφασίσουν πιο εύκολα μελλοντικά αν θα τον αγοράσουν εάν ικανοποιήσει και ασφαλώς με πιο λίγα χρήματα. Ο Αντωνιάδης, αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την τελευταία διετία με απολογισμό 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μπορεί εκτός από στόπερ να αγωνιστεί και στη θέση του αριστερού μπακ.

Από εκεί και πέρα, μετά και τον αποψινό αγώνα θα ξεκαθαρίσει οριστικά και η περίπτωση του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος αν παραμείνει στον Απόλλωνα, αλλά ανενεργός θα πληρώνεται με 22 χιλιάδες ευρώ τον μήνα, εξ ου και το γεγονός ότι αποδέχθηκε εκ πρώτης την πρόταση της Ομόνοιας! Η διοίκηση, μετά που θα ξεκαθαρίσει οριστικά η έκβαση των διπλών αναμετρήσεων με την Αϊντχόφεν θα δει το θέμα με την τελική μορφή του ρόστερ.

Παράλληλα, μια πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από τον Απόλλωνα, κάνει λόγο για ενδιαφέρον τουρκικής ομάδας για τον Φακούντο Περέιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ