aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαOι οπαδοί της Λίβερπουλ στην Κύπρο γιορτάζουν το πρωτάθλημα

Oι οπαδοί της Λίβερπουλ στην Κύπρο γιορτάζουν το πρωτάθλημα

30 χρόνια ήταν πολλά και οι οπαδοί της Λίβερπουλ στην Κύπρο γιορτάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη (8/7) οι φίλοι των κόκκινων καλούν τους οπαδούς της ομάδας να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Μπράιτον.

Η ενημέρωση

«Οι ‘’Liverpool FC Cyprus Fans’’ γιορτάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία από την ομάδα μας, μετά από 30 χρόνια!

Κοπιάστε στο καφεστιατόριο-μπαρ ”Brothers Bar&Grill” στην Λεωφόρο Λάρνακος, Αγλαντζιά, Λευκωσία, την Τετάρτη το βράδυ οποιαδήποτε ώρα μετά τις 7:30 (στις 10:15 θα μεταδίδεται το Brighton – Liverpool).

Εκτός από ‘το ελεύθερο’ να το διασκεδάσουμε όπως και όσο θέλουμε, με τα πανό μας τις σημαίες μας τα συνθήματα μας κτλ, εξασφαλίσαμε και καλύτερες τιμές σε ότι φάμε και πιούμε τη συγκεκριμένη βραδιά, μαζί με κάποια δωράκια που θα κληρωθούν ανάμεσα στους παραβρισκόμενους.

(στο μεταξύ αν κάποια άλλη επιχείρηση θέλει να συμμετέχει με κάποια βοήθεια, χαρά μας)

Καλεσμένοι όσοι/όποιοι θέλετε, απλά ενημερώστε από πριν στα τηλ. 22337023-95130969 κάνοντας κράτηση, για καλύτερο συντονισμό.

Σχετικές πληροφορίες σε συχνές αναρτήσεις στη σελίδα μας στο Facebook.

Θυμίζουμε πως καμία σχέση δεν έχει η παρέα μας (με εκδηλώσεις αυτού του τύπου ή με την δράση μας στο διαδύκτιο) με οποιοδήποτε άλλο οργανομένο σύνολο, σύνδεσμο κτλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ