aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι οπαδοί της Φιορεντίνα ζήτησαν απ’ την ομάδα τους να χάσει απ’ τη Νάπολι!

Οι οπαδοί της Φιορεντίνα ζήτησαν απ’ την ομάδα τους να χάσει απ’ τη Νάπολι!

Η Φιορεντίνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Νάπολι και οι οργανωμένοι οπαδοί της έχουν στείλει μήνυμα… ήττας, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο.

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, οι Παρτενοπέι είναι στο +1 από τη Γιουβέντους, η οποία φιλοξενεί την Ιντερ. Αύριο Σάββατο. Είναι πολύ πιθανό, ενδεχομένως, να κριθούν όλα αυτό το σαββατοκύριακο σε ό,τι αφορά την έξοδο στο Champions League. Και σύμφωνα με τον Φάμπιο Ραβετσάνι, έτσι θα γίνει.

Ο διευθυντής του Telelombardia, τηλεοπτικού σταθμό στο Μιλάνο, μίλησε στο Radio Punto Nuovo και προκάλεσε αίσθηση. Γιατί; Επειδή είπε ότι οι ultras της Φιορεντίνα βασικά ζήτησαν από την ομάδα τους να χάσει από τη Νάπολι. Ετσι, θα μείνει εκτός 4άδας, δηλαδή εκτός Champions League, η Γιουβέντους.

«Μου έχουν πει ότι οι ultras της Φιορεντίνα, οι οποίοι είναι καθημερινά κοντά στην ομάδα, έστειλαν το μήνυμά τους. Είπαν στην ομάδα ότι θα πρέπει να κάνει την… ελάχιστη προσπάθεια κόντρα στη Νάπολι. Ο λόγος, προφανώς, έχει να κάνει με τη Γιούβε, για να μείνει εκτός Champions League.

Είναι μια ιστορία όπως αυτή με τους οπαδούς της Λάτσιο πριν το ματς με την Ιντερ το 2010. Δεν λέω ότι η Φιορεντίνα θα κάτσει να χάσει από τη Νάπολι, δεν έχω καμία τέτοια ένδειξη. Λέω τι λένε τα ρεπορτάζ από Φλωρεντία. Κατά την προσωπική μου άποψη, άλλωστε, η Γιουβέντους δε θα νικήσει την Ιντερ, οπότε η Νάπολι θα παραμείνει μπροστά. Απλά, οι οπαδοί της Φιορεντίνα θέλουν να μείνει εκτός 4άδας η Γιούβε και αν η Νάπολι νικήσει ο στόχος τους θα έχει επιτευχθεί», ήταν τα λόγια του.

Αλλαγές ετοιμάζει ο Ιακίνι

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ από τη Φλωρεντία θέλουν τον Μπέπε Ιακίνι να ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα. Η Φιορεντίνα πέτυχε τον στόχο της παραμονής, οπότε ο προπονητής θέλει να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έπαιζαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ