aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι νέοι… γεμίζουν το μάτι

Οι νέοι… γεμίζουν το μάτι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ φαίνεται ότι γεμίζει από επιλογές την κατάλληλη στιγμή. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει τις λύσεις, κι ας έχασε δύο από τους καλύτερους και πιο σταθερούς τους ποδοσφαιριστές, τους Σιέλη και Σόουζα. Αυτοί που ήρθαν γεμίζουν το μάτι και είναι ίσως η πρώτη φορά, που μπορούν να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες για τους γαλαζοκίτρινους οι τέσσερις μετεγγραφές τον Ιανουαρίου.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίζουν για να τηρήσουν τον στόχο που έθεσαν από την αρχή της σεζόν. Να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Γιουρόπα Λιγκ. Με τους νεοαποκτηθέντες Πίτι, Σάσι, Μπλάνκο και Μιτρέα (υπολογίζεται πλέον), τον Μέσκα που εξέτισε ποινή έξι αγωνιστικών, καθώς και τους άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, η ΑΕΛ θα δώσει τη μάχη της διάκρισης.

Για το παιχνίδι με τον Άρη, μόνο ο Αρουαμπαρένα δεν βρίσκεται στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού. Οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στις ψηλές θέσεις, αλλά ξέρουν πως δεν θα είναι εύκολη η αποστολή τους, αν δεν δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους.

Μέσα από τις δύο προπονήσεις που απομένουν, σήμερα και αύριο, θα ξεκαθαρίσει το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί η ομάδα της Λεμεσού μεθαύριο βράδυ. Ο Μπλάνκο και ο Σάσι, οι οποίοι άρεσαν στο παιχνίδι κυπέλλου, έχουν βάλει δυνατή υποψηφιότητα να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Ο πρώτος ήθελε λίγο χρόνο προσαρμογής και φαίνεται πως κερδίζει «βαθμούς» στην εκτίμηση του κόσμου. Ξέρει μπάλα, μπορεί να επιτεθεί από τα άκρα και τον κεντρικό άξονα, είναι καλός πασέρ και σίγουρα έχει πολλά να δώσει.

Ο Σάσι αποτελεί το κρυφό ίσως χαρτί της ΑΕΛ για τη συνέχεια. Παίκτης που τα δίνει όλα και είναι πολυεργαλείο για τον προπονητή του. Το πιο πιθανό είναι πως μεθαύριο θα πάρει και πάλι θέση βασικού, αυτή τη φορά στην κορυφή της επίθεσης λόγω της απουσίας του Ισπανού στράικερ. Επίσης, ο Νικολάου ήταν πολύ καλός την περασμένη Τετάρτη και πιθανόν να χρησιμοποιηθεί μαζί με τον Σοάρες σε ρόλο ανασταλτικού χαφ και τον Πίτι να αγωνίζεται ως επιτελικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ