aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι «μαέστροι» τον απογειώνουν!

Οι «μαέστροι» τον απογειώνουν!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Mε Ντα Σίλβα, Μαρτίνες, Σκέμπρι, Ζελάγια, Μαγκλίτσα και τους υπόλοιπους που έχουν αποκτηθεί ο Απόλλων αφήνει πίσω προσωρινά τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη. Έχει τα ματς με Λιόν, Αταλάντα και Έβερτον, αλλά τώρα θα πρέπει να ασχοληθεί  πολύ σοβαρά και με τα παιχνίδια που έχει να δώσει στο πρωτάθλημα, αρχής γενόμενης από το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Με τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν, αλλά και όσους διατηρήθηκαν στην ομάδα, οι κυανόλευκοι θα μπουν στον νέο μαραθώνιο, έχοντας την πυξίδα τους στραμμένη μόνο στην κατάκτηση του τίτλου.

Θα είναι και η πρώτη φορά, μετά από ένα εντυπωσιακό οδοιπορικό του Χάμπου Κυριάκου με τη φανέλα του Απόλλωνα, που η τεχνική  ηγεσία δεν θα υπολογίζει στην παρουσία του. Ο διεθνής μέσος θα τραβήξει τον δρόμο του ως ποδοσφαιριστής, πλέον, της Εστορίλ, ενώ ο Απόλλων θα ψάξει για τον δικό του. Οι περσινοί κυπελλούχοι με το σύνολο που δημιούργησαν αρχίζουν ως ένα από τα φαβορί. Θέλουν μετά μανίας τον τίτλο και δεν το κρύβουν. Το έδειξαν, με ξεκάθαρες δηλώσεις, αλλά περισσότερο το φανέρωσαν με πράξεις.

Με προσθήκες που πιστεύεται ότι θα ανεβάσουν και άλλο τον Απόλλωνα. Ειδικότερα με την τελευταία μετεγγραφή, αυτή του Νικολά Μαρτίνες, η διοίκηση ανέδειξε όλη την αποφασιστικότητά της να προσφέρει όλα τα εφόδια στον προπονητή της. Και μπορεί εύκολα ο καθένας να προσμετρήσει την ποιότητα που θα βγάζει ο Απόλλων με τον Μαρτίνες και τον Ντα Σίλβα. Με δύο μαέστρους, η ποιότητα και η ουσία θα ανέβει. Ξέρουν όλοι τι μπορεί να προσφέρουν στην καλή τους μέρα οι δύο ποδοσφαιριστές.

Δύο παίκτες που μπορούν από το πουθενά να δώσουν έτοιμο γκολ, αλλά και να σκοράρουν. Ο Αργεντίνος με τον Βραζιλιάνο, είναι σε θέση να «κτίσουν» για ένα καλύτερο οικοδόμημα. Να «χορέψουν» τους αντιπάλους και οι άλλοι δίπλα τους να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά. Η αποχώρηση του Χάμπου Κυριάκου, ανοίγει άμεσα μια θέση στη μεσαία γραμμή και ο Μαρτίνες είναι σε θέση να μπει άμεσα στην ενδεκάδα και να γίνει το δεύτερο καλό δέκα, το καλό της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ