aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι κόποι τους δεν επιβραβεύτηκαν

Οι κόποι τους δεν επιβραβεύτηκαν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ εισέπραξε το θαυμασμό και τον έπαινο για την προσπάθειά της παρά τον (άδικο) αποκλεισμό από την Αούστρια. Είναι από τις περιπτώσεις που εξόφθαλμα διαπιστώνεις πως κάτι δεν έγινε σωστά ή όπως το έκανε ξεκάθαρο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, «κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου και σε κλέβει». Ο (ανεκδιήγητος) διαιτητής Αρτιομ Κουτσίν έγινε το πρόσωπο της βραδιάς, αφού στέρησε από την ΑΕΛ την πιθανότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στα ίσα. Με το πέναλτι-δώρο  στην Αούστρια και την αποβολή του Αϊρόσα, η προσπάθεια έγινε δύσκολη, αλλά και πάλι το πάλεψε και άξιζε να περάσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά εκτός από τον διαιτητή από το Καζακστάν, φάνηκαν και τρομερά άτυχοι στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν ώστε να ανατρέψουν την κατάσταση. Το ευρωπαϊκό λοιπόν οδοιπορικό της ΑΕΛ έλαβε τέλος, όμως φάνηκε πως η δουλειά της τεχνικής ηγεσίας αποδίδει. Με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, η ΑΕΛ αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ και πλέον στην ομάδα έστρεψαν την προσοχή στην προετοιμασία για το πρωτάθλημα. Δεν μπορούν να κοιτάξουν πίσω, αλλά ούτε και πρέπει η απογοήτευση να τους πάρει από κάτω.

Η δουλειά που γίνεται από τον Μπαλταζάρ κρίνεται επί της παρούσης εξαιρετική και αν υπολογίσει κάποιος πως στο πρωτάθλημα θα εμφανιστεί ενισχυμένη αφού στη διάθεση του προπονητή θα είναι και οι Πέδρο, Λεόνσο, Μπενίτεθ, Τεϊσέιρα, Αλντάιρ, οι οποίοι δεν ήταν πανέτοιμοι για να βοηθήσουν. Οι ποδοσφαιριστές (όσοι ήταν παρόντες σε όλα τα παιχνίδια) θα πάρουν δυο-τρεις μέρες ξεκούρασης και θα επανέλθουν για να μπουν στην τελική ευθεία για τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ