aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι Κινέζοι πουλάνε την Ίντερ σε Αμερικανούς

Οι Κινέζοι πουλάνε την Ίντερ σε Αμερικανούς

Οι νερατζούρι οδεύουν προς την κατάκτηση του τίτλου, με τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες του να σκέφτονται μόνο αυτό. Η διοίκηση, όμως, έχει το μυαλό της και σε όσα γίνονται εκτός γηπέδου. Και η αλήθεια είναι ότι γίνονται πράγματα, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν τόση προβολή όσο πριν λίγους μήνες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινά ιταλικά ρεπορτάζ, σύντομα θα υπάρχουν και επισήμως εξελίξεις. Τις επόμενες μέρες, άλλωστε, αναμένεται στο Μιλάνο ο Στίβεν Ζιανγκ. Ο πρόεδρος της Ιντερ θα επιστρέψει στο Μιλάνο έπειτα από μεγάλη απουσία και θα σημάνει την έναρξη εξελίξεων. Εξελίξεων σχετικά με τη μετοχική σύνθεση του κλαμπ και την οικονομική κατάστασή του.

Οπως αναφέρουν, λοιπόν, σήμερα οι Ιταλοί, θα έχουμε είσοδο νέου μετόχου στην Ιντερ. Συγκεκριμένα, η Suning φέρεται να έχει συμφωνήσει με ένα επενδυτικό fund από τις ΗΠΑ. Το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, αλλά έχει γίνει το πλάνο που υπάρχει. Και το πλάνο προβλέπει τα παρακάτω…

Η Suning θα διατηρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και οι Αμερικανοί θα αγοράσουν το ποσοστό του LionRock. Το LionRock, υπενθυμίζουμε, είναι fund του Χονγκ Κονγκ και έχει άριστες σχέσεις με τη Suning. Αυτοί, λοιπόν, θα αποχωρήσουν και το 31,05% των μετοχών, το οποίο κατέχουν, θα περάσει στα χέρια των Αμερικανών.

Εξέλιξη που θα οδηγήσει και σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με το fund από τις ΗΠΑ να βάζει ρευστό στο ταμείο του κλαμπ. Ρευστό που έχει ανάγκη η Ιντερ, για την οποία η Suning θα λάβει νέο δάνειο ώστε να βγει χωρίς πρόβλημα η σεζόν. Και παράλληλα να είναι πιο εύκολο να γίνει ο προγραμματισμός για την επόμενη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ