aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι καπαρωμένες θέσεις, ο Τρουγιόλς και οι προθέσεις του Ιραόλα

Οι καπαρωμένες θέσεις, ο Τρουγιόλς και οι προθέσεις του Ιραόλα

ΤΟΥ ΒΑΣΟΥ ΒΑΣΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ)

Ακόμα κι αν ο Μάριος Αντωνιάδης κριθεί έτοιμος, δύσκολα θα συμπεριληφθεί στο βασικό σχήμα, καθότι ο διεθνής αριστερός ακραίος μπακ έχει ήδη χάσει πολύτιμο έδαφος. Ως εκ τούτου, το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Τρουγιόλς να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας στον αυριανό αγώνα, μία θέση στην οποία αγωνίστηκε και στον επαναληπτικό με την Στουρμ Γκρατς.

Η μόνη αλλαγή που ενδεχομένως να γίνει στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ σε σχέση με τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα είναι να ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή ο Κάσες (παίκτης που μπορεί να βοηθήσει περισσότερο ανασταλτικά) και να περάσει στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης ο Χέφελ. Για τις υπόλοιπες θέσεις λίγο πολύ είναι γνωστοί οι κάτοχοί τους. Ο Τόνιο θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Ιγκόρ θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Τρουγιόλς το αριστερό και αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μοϊσόφ και Γκονθάλεθ.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Λαρένα μ’ έναν εκ των Κάσες ή Χέφελ, ο Τρισκόφσκι θα έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον καθαρόαιμο φορ που θα είναι ο Γιάννου, στο δεξί φτερό της επίθεσης θα παίξει ο Ακοράν, ενώ τη θέση στο αριστερό άκρο ερίζουν οι Χέφελ (εφόσον δεν παίξει στα χαφ) και Τέτε. Ο Τολμές δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος για να βγάλει 90λεπτο. Το πιο πιθανό είναι να παίξει ως αλλαγή εφόσον το κρίνει η τεχνική ηγεσία.

Όσον αφορά στον αριθμό των οπαδών της ΑΕΚ που θα βρεθούν αύριο βράδυ στο στάδιο της Ζίλινα για να στηρίξουν την ομάδα τους, ασφαλείς ενδείξεις δεν μπορούν να γίνουν. Λόγω, όμως, του πολύωρου ταξιδιού που απαιτείται μέχρι να φθάσει κανείς από την Κύπρο στην πόλη Ζίλινα, εκτιμάται ότι θα είναι μόνο μερικές δεκάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ