aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι ΗΠΑ κατέκτησαν το «Γκολντ Καπ»

Οι ΗΠΑ κατέκτησαν το «Γκολντ Καπ»

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ κατέκτησε για έκτη φορά στην Ιστορία της το «Γκολντ Καπ», επικρατώντας 2-1 της Τζαμάικα στον τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.

Οι Αμερικανοί «άνοιξαν το σκορ» στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζόζι Άλτιντορ από απόσταση μεγαλύτερη των 30 μέτρων, ενώ η Τζαμάικα ισοφάρισε στο 50΄ με τον Τζε-Βον Γουάτσον, ο οποίος… έπιασε στον ύπνο την άμυνα των ΗΠΑ, ύστερα από κόρνερ που εκτελέστηκε γρήγορα.

Το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μπρους Αρίνα διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τζόρνταν Μόρις και οι Ηνωμένες Πολιτείες επέστρεψαν στην κορυφή της διοργάνωσης μετά από τέσσερα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αμερικανοί παρέμειναν χωρίς ήττα για 14ο παιχνίδι, ενώ ο Μπρους Αρίνα, ο οποίος διαδέχθηκε τον Νοέμβριο του 2016 τον Γιούργκεν Κλίνσμαν στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, παραμένει ακόμη αήττητος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ