aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι γνωστές μεταγραφικές προτεραιότητες

Οι γνωστές μεταγραφικές προτεραιότητες

Στα θέματα προγραμματισμού αναφέρεται η οπαδική ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, apoel.net.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΠΟΕΛ όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος έχει καθορίσει τις μεταγραφικές του προτεραιότητες, οι οποίες αφορούν δύο συγκεκριμένες θέσεις. Ο Κρίστιανσεν θεωρεί ότι οι δυο πρώτες μεταγραφικές προσθήκες πρέπει να αφορούν τη θεση στο αριστερό άκρο της άμυνας και αυτήν στην επίθεση. Οι συγκεκριμένες προτεραιότητες δεν είναι τυχαίες αφού πρόκειται για δυο θέσεις στις οποίες η ομάδα μας παρουσιάζει σοβαρά κενά, όχι μόνο φέτος αλλά και διαχρονικά.

Ένα από τα στρατηγικά λάθη της περσινή χρονιάς ήταν η εντύπωση των υπευθύνων ότι η ομάδα δεν χρειαζόταν ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι συνέπειες της απόφασης αυτής είναι πλέον γνωστές.

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί με την περίπτωση του Αλεξάνδρου, ο Κρίστιανσεν θέλει έναν αριστερό μπακ που θα θεωρείται η πρώτη επιλογή και κρίνει ότι η προσθήκη του πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Η αμεσότητα τόσο για τον αμυντικό όσο και για τον επιθετικό προκύπτει γιατί θα πρέπει να μπορέσουν να ενσωματωθούν έγκαιρα με την ομάδα αφού το επιθυμητό σενάριο είναι αυτό που τους θέλει βασικούς και πρωταγωνιστές στον 3ο προκριματικό.

Όσον αφορά την επίθεση η αναγκαιότητα για έναν παίκτη κλάσης που να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα είναι επιβεβλημένη, ανεξαρτήτως της καταλυτικής συνεισφοράς που είχε ο Πιέρος Σωτήριου στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ