aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι φανέλες με τις πιο πολλές πωλήσεις την Αγγλία

Οι φανέλες με τις πιο πολλές πωλήσεις την Αγγλία

Ο Πολ Πογκμπά είναι ο πιο δημοφιλής ποδοσφαιριστής στο Ηνωμένο Βασίλειο, με βάση τις φανέλες που πωλούνται με το όνομά του στην πλάτη. Η εταιρία-κολοσσός του λιανεμπορίου Sports Direct έδωσε στη δημοσιότητα το Top 20 με τις πωλήσεις επίσημων εμφανίσεων το καλοκαίρι του 2017, την περίοδο δηλαδή ξέσπασε «καταιγίδα» εκατομμυρίων. Οι Βρετανοί επέμειναν… βρετανικά αφού τις επτά πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League και μόλις στην 8η βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ακριβώς κάτω από τον Μανέ της Λίβερπουλ! Ο Νεϊμάρ είναι 18ος, ενώ ο Κιλιάν Μπαπέ απουσιάζει από τη λίστα αφού η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκοται στην πρώτη δεκάδα (και έξι στην 20άδα), με τον Ρομέλου Λουκάκου να «απειλεί» τον κυρίαρχο Πογκμπά. Η εταιρία δεν έδωσε οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για επιχείρηση εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου με καθαρά κέρδη άνω των 200.000.000 λιρών το προηγούμενο οικονομικό έτος, αντιλαμβάνεται κανείς τα ποσά που αποφέρουν οι πωλήσεις επίσημων εμφανίσεων.

Το Top-20 των παικτών με τις περισσότερες πωλήσεις:

1. Πολ Πογκμπά Μάντσεστερ Γ.
2. Ρομέλου Λουκάκου Μάντσεστερ Γ.
3. Εντέν Αζάρ Τσέλσι
4. Αλεξάντρ Λακαζέτ Αρσεναλ
5. Μάρκους Ράσφορντ Μάντσεστερ Γ.
6. Χάρι Κέιν Τότεναμ
7. Σαϊντό Μανέ Λίβερπουλ
8. Λιονέλ Μέσι Μπαρτσελόνα
9. Φιλίπε Κουτίνιο Λίβερπουλ
10. Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς Μάντσεστερ Γ.
11. Ντέλε Αλι Τότεταμ
12. Ρομπέρτο Φιρμίνο Λίβερπουλ
13. Ματ Ρίτσι Νιούκαστλ
14. Αντερ Ερέρα Μάντσεστερ Γ.
15. Κριστιάνο Ρονάλντο Ρεάλ Μαδρίτης
16. Χενρίκ Μχιταριάν Μάντσεστερ Γ.
17. Νουάιτ Γκέιλ Νιούκαστλ
18. Νεϊμάρ Παρί Σεν Ζερμέν
19. Νγκολό Καντέ Τσέλσι
20. Μεσούτ Οζίλ Αρσεναλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ