aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι εξελίξεις μόλις άρχισαν και τα καλύτερα έπονται…

Οι εξελίξεις μόλις άρχισαν και τα καλύτερα έπονται…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε η εβδομάδα που διανύουμε είναι γεμάτη εξελίξεις στην ΑΕΚ, όσον αφορά στο θέμα των ανανεώσεων, αλλά και σε αυτό των μετεγγραφών που άρχισε χθες με την απόκτηση του Καταλανού δεξιού μπακ Κάρλες Σορία (δεξιά στη φωτό).

Είναι δεδομένο ότι, πέρα από τους Νταβίδ Καταλά και Βανσάν Λαμπάν, που έχουν ανανεώσει, έχουν ήδη βάλει την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο και οι Τζοάν Τομάς – Χόρχε Λαρένα για τους οποίους είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί ανακοίνωση. Δυο βασικά γρανάζια της μεσοεπιθετικής γραμμής της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, που έχουν να δώσουν πολλά τουλάχιστον και στην επόμενη σεζόν.

Επίσης, ο Ονησίφορος Ρουσιάς ο οποίος θα αποτελέσει ένα από τα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας της Λάρνακας μετά τον Σορία, από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τερματοφύλακας Χουάν Πάμπλο, βρίσκεται στο ακουστικό και περιμένει πρόταση από την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στους κιτρινοπράσινους.

Όσον αφορά στον Ρουβέν Μίνιο, δεν αναμένεται να εγγραφεί στο ρόστερ της ομάδας στο πρώτο μισό της νέας σεζόν και αυτό ίσως αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής του Χουάν Πάμπλο ο οποίος μαζί με τον Αντώνη Γιωργαλλίδη και ακόμη έναν τερματοφύλακα (αξιολογείται ο Μάρκος Βελλίδης), θα αποτελέσουν την τριάδα κάτω από τα δοκάρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ