aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι επόμενες κινήσεις περιλαμβάνουν και παίκτη-κράχτη!

Οι επόμενες κινήσεις περιλαμβάνουν και παίκτη-κράχτη!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά την απόκτηση του Βούλγαρου αμυντικού χαφ Βλάντιμιρ Γκάντσεφ (αριστερά στη φωτό), η Ανόρθωση περιμένει απάντηση από άλλους δύο ποδοσφαιριστές. Το γεγονός πως ακόμη δεν προέκυψε απάντηση στην πρόταση που έγινε από πλευράς της «Κυρίας» για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ είναι κάτι που δεν προβληματίζει, για την ώρα, τους διοικούντες την Ανόρθωση.

Και αυτό διότι οι ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί και στους οποίους έχει σταλεί συμβόλαιο, δεν αποτελούν εύκολες περιπτώσεις. Ειδικά μία περίπτωση που «κυνηγά» η Ανόρθωση είναι τέτοια που αν καταφέρει και πάρει την υπογραφή του θα κάνει αίσθηση και θα αποτελέσει και αυτός μία μετεγγραφή που θα φέρει εκ νέου ενθουσιασμό.

Διαβάστε επίσης: Ανορθωσιάτης ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ!

Μετά τους Σίλντενφελντ και Πράνιτς, δεν αποκλείεται, οι φίλοι της «Κυρίας» να ακούσουν άλλο ένα όνομα που θα ενθουσιάσει. Η διοίκηση έχει βάλει ως στόχο να φέρει παίκτες αξίας και ποιότητας, χωρίς όμως να βγει εκτός προϋπολογισμού. Τέτοιες περιπτώσεις πολλές φορές θέλουν χρόνο και μπόλικη υπομονή και στην Ανόρθωση είναι διατεθειμένοι να περιμένουν όσο μπορούν. Προτάσεις έχουν σταλεί σε ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Αν δεν απαντήσουν μέχρι Δευτέρα-Τρίτη τότε θα αρχίσει η διοίκηση σε συνεργασία με τον Ρόνι Λέβι να κινείται προς τις εναλλακτικές λύσεις. Και όταν λέμε εναλλακτικές λύσεις δεν εννοούμε παίκτες που απλώς άρεσαν. Ήδη η Ανόρθωση έχει μιλήσει με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, είναι θετικοί στο να φορέσουν την φανέλα της «Κυρίας» και είναι έτοιμοι να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο και να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Γκάντσεφ

Ο κόσμος προτρέπεται να κάνει μερικές μέρες υπομονή μιας και εξελίξεις μπορεί να προκύψουν από στιγμή σε στιγμή. Μετά την απόκτηση του Γκάντσεφ, θα γίνουν άλλες δύο μετεγγραφικές κινήσεις, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις. Μία στα άκρα της επίθεσης και μία πιθανότατα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Γιόσιπ Κβέσιτς συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την ομάδα της Αμμοχώστου στη Βουλγαρία, αλλά δεν είναι μέσα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Επομένως, είναι ορατό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση με μία ακόμη προσθήκη για το αριστερό άκρο της άμυνας που θα αποτελεί τη δεύτερη επιλογή πίσω από τον πολύπειρο Πράνιτς.

Διαβάστε επίσης: «Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό» (vid)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ