aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι επιθετικοί και τα δυο ματς σε έξι μέρες

Οι επιθετικοί και τα δυο ματς σε έξι μέρες

Οι Αλνταΐρ, Λεόνσο, Μπενίτεθ ήταν πολύ καλοί στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, όπως και η συνδρομή στο επιθετικό κομμάτι των Αϊρόσα, Γουίλερ. Δούλεψαν αρμονικά στον αγωνιστικό χώρο. Ο τελευταίος κλέβει την παράσταση και δεν είναι λίγοι εκείνοι που με τη λήξη του αγώνα έλεγαν πως πρέπει να «δέσουν» τον μικρό με επέκταση του συμβολαίου του.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ έχει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών. Αύριο στο ΓΣΖ θα αντιμετωπίσει την Αγία Νάπα σε ματς νοκ άουτ για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου και καλείται να είναι σοβαρή για να φθάσει στην πρόκριση, ενώ ακολουθεί τη Δευτέρα το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ. Ο θεσμός του Κυπέλλου την ενδιαφέρει, αλλά πρέπει να είναι συγκεντρωμένη για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Το ματς με τους πρωταθλητές θα το ξεχωρίσουν στο μυαλό τους στην ΑΕΛ μόνο όταν «καθαρίσουν» με την Αγία Νάπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ