aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαOι εντολές του Κετσπάγια στον Ρισβάνη και η εξάδα στο κέντρο

Oι εντολές του Κετσπάγια στον Ρισβάνη και η εξάδα στο κέντρο

Περισσότερη ηρεμία και υπομονή όταν έχει την μπάλα στην κατοχή του ήταν οι πρώτες εντολές του Τιμούρ Κετσπάγια προς τον Σπύρο Ρισβάνη. Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός πήρε φανέλα βασικού στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόνο μερικά εικοσιτετράωρα στην Κύπρο.

Ο 27χρονος στόπερ τοποθετήθηκε στο κέντρο της αμυντικής τριάδας του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός διατήρησε τον σχηματισμό τρεις κεντρικούς αμυντικούς και ο Ρισβάνης είχε εκ δεξιών του τον Κώστα Αρτυματά και εκ αριστερών του τον Μπράνκο Βργκοτς.

Ο Νταουσβίλι ήταν ο ανασταλτικός μέσος, με τους Καλτσά (δεξιά) και Κορέια (αριστερά) σε ρόλο μπακ – χαφ. Οι Χουσμπάουερ και Αμπαρτζουμιάν μπροστά από τον Νταουσβίλι με τον Μίχα στην κορυφή του «ρόμβου» που εφαρμόζει στη μεσαία γραμμή ο Κετσπάγια στα τελευταία ματς και τον Κβιλιτάια στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ