aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι ενέργειες του Παντελή για τη διαιτησία

Οι ενέργειες του Παντελή για τη διαιτησία

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε το μεσημέρι στον Active 107.4&102.5 και αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΑΕΛ, το κεφάλαιο διαιτησία και την παρουσία του κόσμου.

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: Αφήνει μια πικρή γεύση, αφού μπορούσαμε και αξίζαμε κάτι περισσότερο. Ήταν ένα ντέρμπι με ένταση και πάθος, προηγηθήκαμε νωρίς, ισοφαριστήκαμε. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι, είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Όσο κυλούσε το χρονόμετρο είδαμε πως η ΑΕΛ είχε πιο συντηρητικό τρόπο να αγωνίζεται με σκοπό να φύγει με τον βαθμό από το παιχνίδι. Εμάς δεν μας άφησε ικανοποιημένους η ισοπαλία. Αν είχαμε καθαρό μυαλό και ψυχραιμία ίσως να παίρναμε κάτι περισσότερο.

Για τη διαιτησία: Θεωρούμε πως έκανε κάποια λάθη εις βάρος μας. Οι πλείστοι δημοσιογράφοι μας δικαίωσαν για κάποια παράπονα που έχουμε. Υπάρχουν παράπονα και από ορισμούς σε κάποια παιχνίδια μας, έτσι ο πρόεδρος θέλει να προβεί σε διαβουλεύσεις με του αρμόδιους για τη διαιτησία. Στόχος είναι παρθούν οι απαιτούμενες λύσεις και για τις δύο πλευρές.

Για τον κόσμο στο ντέρμπι: Δυστυχώς μας τα χάλασε κάπως ο καιρό, αφού η βροχή επηρέασε την προσέλευση. Ίσως να περιμέναμε περισσότερο κόσμο. Ήταν κοντά στις 5.500, στήριξαν την ομάδα, όμως οι καιρικές συνθήκες έπαιξαν τον ρόλο τους.

Για τα ματς με Ξυλοτύμπου και Νέα Σαλαμίνα: Πρέπει να δείξουμε την ίδια συνέπεια, έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουμε στις νίκες. Στο Κύπελλο θα ξεκουραστούν κάποιοι παίχτες, αφού δεν τίθεται θέμα για ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ