aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι ευχές του Γκούλιτ στον Φαν Μπάστεν είχαν και ερώτηση-πρόκληση

Οι ευχές του Γκούλιτ στον Φαν Μπάστεν είχαν και ερώτηση-πρόκληση

Oι Μάρκο Φαν Μπάστεν και Ρουντ Γκουλιτ έκαναν πράματα και θάματα για πολλά χρόνια με τη φανέλα της Μίλαν (μαζί με τον τρίτο της τρομερής παρέας των Ολλανδών, τον Φρανκ Ράικαρντ) και πέρα από τους πολλούς τίτλους που πανηγύρισαν, εγχώριους και διεθνείς, έχουν να καμαρώνουν και για τα σπουδαία τους ρεκόρ με τη ροσονέρα φανέλα.

Ο Φαν Μπάστεν την φόρεσε από το 1987 μέχρι το 1995 (σε αυτήν έκλεισε την καριέρα του) και πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 125 φορές σε 201 εμφανίσεις ενώ ο Γκούλιτ την υπηρέτησε από το 1987 μέχρι το 1994, έχοντας να επιδείξει σε αυτό το διάστημα 38 γκολ σε 125 ματς.

Πέρα από την άψογη συνεργασία τους στην Μίλαν, οι δύο παίκτες βρίσκονταν με κλειστά μάτια και στην εθνική Ολλανδίας, και παρότι έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από τότε, η σχέση τους παραμένει εξαιρετική.

Αυτό φάνηκε με το τελευταίο ποστάρισμα του Γκούλιτ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε φωτογραφία του από το ποδοσφαιρικό του παρελθόν μαζί με τον άλλοτε συμπαίκτη του, με τον Γκούλιτ να εύχεται χρόνια πολλά στον Φαν Μπάστεν για τα 55α γενέθλιά του και να τον ρωτάει με νόημα:

«Ευτυχισμένα γενέθλια Άγιε Μάρκο, ιδού μία ανάμνηση από την εποχή της Μίλαν. Πες μου ένα ντουέτο καλύτερο από εμάς, περιμένω…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ