aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι δύο που δεν θα προλάβουν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Οι δύο που δεν θα προλάβουν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00 στο Τσίρειο στάδιο για την 9η αγωνιστική. Ο Αυγουστή δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ψύχα και Ρομπέρζ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των κυανόλευκων της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

«Αντίστροφα άρχισε να μετρά η ομάδα μας ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό το απόγευμα της Κυριακής (10/11).

Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (08/11) ο Σωφρόνης Αυγουστή παρακολούθησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, πλην των Ψύχα και Ρομπέρζ οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κύπριος τεχνικός δοκίμασε κάποιες από τις σκέψεις του, ωστόσο η τελευταία προπόνηση του Σάββατου (09/11) θα είναι αυτή η οποία θα δείξει το πλάνο με το οποίο προτίθεται να παρατάξει την ομάδα μας κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της πρωτεύουσας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ