aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι δύο όψεις του νομίσματος

Οι δύο όψεις του νομίσματος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έτσι όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεών της, η ΑΕΛ είναι σαν να κάνει για τρίτη φορά πρεμιέρα στην τρέχουσα σεζόν. Η πρώτη φορά ήταν στις 29 Ιουνίου, όταν αντιμετώπισε τη Σεντ Τζόζεφς στο Γιβραλτάρ. Οι γαλαζοκίτρινοι διατηρούσαν καλό ρυθμό μέχρι τον αποκλεισμό από την Αούστρια στις 2 Αυγούστου. Ακολούθησε κενό διάστημα 17 ημερών, μέχρι να δώσει τον αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Άρη στις  19 Αυγούστου. Οι αναβολές και η διακοπή λόγω Εθνικής, την έφεραν πάλι σε μίνι προετοιμασία. Μετά από τρεις εβδομάδες οι γαλαζοκίτρινοι θα κάνουν restart μεθαύριο για τρίτη φορά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Δόξα στο Τσίρειο (19:00).

Η ομάδα της Λεμεσού άρχισε στις 6 Ιουνίου την προετοιμασία της και μπήκε νωρίς στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Διέκοψε δύο φορές και τώρα θα φανεί αν τα κενά θα την επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά. Το νόμισμα πάντως έχει δύο όψεις. Η πρώτη αφορά στον χρόνο που δόθηκε σε κάποιους ποδοσφαιριστές να ανέβουν και να βελτιωθούν, καθώς δεν ήσαν έτοιμοι. Πρόκειται για τους Μπενίτεθ, Σίλβα, Λεόνσο, Τεϊσέιρα, Αλντάιρ, Ζντραφκόφσκι και Ζούνιορ. Από την άλλη μεριά, είναι η αδράνεια που δεν αφήνει την ομάδα να δώσει συνεχόμενους αγώνες και να βρει καλό ρυθμό απόδοσης.

Για την ΑΕΛ έχει σημασία να παίρνει βαθμούς και να ανεβάζει και ποιότητα. Αυτό θα «ζητήσει» και το Σάββατο με αντίπαλο τη Δόξα. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ πιστεύει πως έγινε πολύ καλή δουλειά και η ομάδα του θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις του πρωταθλήματος. Παράλληλα, έχει πείσει τους ποδοσφαιριστές του, πως η ομάδα είναι πάνω από όλους. «Όλοι είμαστε κάτω υπό την ΑΕΛ και ο καθένας θα πρέπει να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας πολλές προκλήσεις και πρέπει να ανταποκριθούμε», δηλώνει επανειλημμένα στους ποδοσφαιριστές του ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ