aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι δύο αντι-Φαν Ντάικ των «Πολιτών»

Οι δύο αντι-Φαν Ντάικ των «Πολιτών»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ, με τη Μάντσεστερ Σίτι να μην καταφέρνει να «κλέψει» τον Ολλανδό αμυντικό την τελευταία στιγμή. Έτσι, οι Πολίτες αναγκάζονται να στραφούν σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες για τη θέση αυτή.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Τζόνι Έβανς της Γουέστ Μπρόμιτς, ο οποίος απέρριψε την πρόταση ανανέωσης των Μπάγκις και περιμένει πρόταση από ομάδα μεγαλύτερου επιπέδου. Αξίζει να θυμίσουμε πως η Σίτι είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Βορειοϊρλανδό αμυντικό και το καλοκαίρι, χωρίς να τα καταφέρει.

Ο έτερος υποψήφιος είναι ο Ινίγκο Μαρτίνεθ της Σοσιεδάδ, τον οποίο ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρακολουθεί από την πρώτη μέρα που πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αρέσει πολύ και στον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται να γίνει «μάχη» για την απόκτηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ