aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι δώδεκα που βρήκαν στόχο στην ΑΕΛ

Οι δώδεκα που βρήκαν στόχο στην ΑΕΛ

Οι σκόρερ της ΑΕΛ ανέβηκαν στους δώδεκα. Οι δύο που προστέθηκαν στη λίστα την περασμένη Τρίτη απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν οι Τεξέιρα και Μαύρου. Αναλυτικά οι σκόρερ της ΑΕΛ: Σάσι, Αλνταΐρ, Λεόνσο, Μιτρέα, Αρουαμπαρένα, Λαφράνς, Μπενίτεθ, Σίλβα, Σοάρες, Αβραάμ, Τεξέιρα και Μαύρου. Από αυτούς έχουν αποχωρήσει οι Αλνταΐρ, Αρουαμπαρένα και Λεόνσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο έτσι δεν θα είναι… κομπάρσος η ΑΕΛ

Οι γαλαζοκίτρινοι μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού, θα επιδιώξουν το τρίποντο με τον Ερμή την προσεχή Τετάρτη (7/2) στο Τσίρειο. Εκτός πλάνου θα είναι οι τιμωρημένοι Λαφράνς και Αβραάμ, καθώς και ο τραυματίας Ζντραβκόφσκι. Ο Μπενίτεθ υπολογίζεται κανονικά, καθώς η τιμωρία του θα έχει ισχύ από την επόμενη αγωνιστική έτσι θα χάσει τους αγώνες με την Αλκή και τη Νέα Σαλαμίνα. Το πιο πιθανό είναι πως ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα προχωρήσει σε μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τη θέση του Αβραάμ θα πάρει ο Γουίλερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ