aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι διπλές προπονήσεις και η επετειακή εκδήλωση

Οι διπλές προπονήσεις και η επετειακή εκδήλωση

Αρκετά σκληρά δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης επί καθημερινής βάσης με στόχο να φτάσουν στα επίπεδα που θέλει ο προπονητής. Οι προπονήσεις είναι διπλές και εκτός από το χθεσινό φιλικό με την Μπερόε θα γίνει σίγουρα άλλο ένα στη Βουλγαρία, ενώ γίνεται προσπάθεια να διευθετηθεί και τρίτο φιλικό παινίδι.

Εν τω μεταξύ, το σωματείο της Ανόρθωσης, μέσα στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για το 2018 με τίτλο «Έτος Ιστορικής μνήμης και Τιμής», διοργανώνει εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 60 χρόνων από την ανατίναξη του ιστορικού οικήματος στις 8 Ιουλίου του 1958 στην Αμμόχωστο.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στις 20:00, στο Art Studio «Μικρή Σαλαμίνα» στη Φασούλα Λεμεσού, τελεί υπό την υψηλή προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Νίκου Αναστασιάδη, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμμοχώστου και τη στήριξη του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ). Χορηγός επικοινωνίας ΡΙΚ. Κύριος ομιλητής ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ