aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι… δίδυμοι αμυντικοί πύργοι και οι αναπληρωματικοί

Οι… δίδυμοι αμυντικοί πύργοι και οι αναπληρωματικοί

Μετεγγραφική ενίσχυση νούμερο οκτώ για την Ανόρθωση. Αναμενόμενη και άκρως ικανοποιητική για τους ανθρώπους της ομάδας και τον κόσμο της. Ο ύψους 1.93μ κεντρικός μπακ Ντουγκλάο εντάχθηκε επισήμως στο κυανόλευκο ρόστερ και πιάνει δουλειά για να δικαιώσει τις προσδοκίες γύρω από το πρόσωπό του.

Ο 31χρονος (15.8.1986) Βραζιλιάνος αποκτήθηκε για να ανεβάσει επίπεδο την αμυντική γραμμή της «Κυρίας» και να συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο μαζί με τον Κροάτη στόπερ Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο θηριώδης Ντουγκλάο, ο οποίος βρίσκεται από προχθές στην Κύπρο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, έκανε την καταληκτική συζήτηση με τον πρόεδρο Ανδρέα Παντελή, ενεργοποιήθηκε η συμφωνία του για συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Αμμοχώστου.

Πίσω από το δίδυμο Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο, η Ανόρθωση έχει και άλλες επιλογές για το κέντρο της άμυνάς της. Δύο είναι παιδιά της ακαδημίας της, ο Μάριος Νικολάου (εκτός κι αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι προορίζεται για δανεισμό) και ο Παύλος Κορρέα, οι οποίοι περιμένουν την ευκαιρία τους. Μαζί τους άλλος ένας Κύπριος, η απόκτηση του οποίου συνοδεύτηκε με πολύ κολακευτικά σχόλια. Ο λόγος για τον επίσης ανελίξιμο νεαρό Παναγιώτη Αρτυματά.

Ο τελευταίος, μαζί με τους Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ, τον τερματοφύλακα Αρούς, τον δεξιό μπακ Μπανταλόφσκι, τους πλάγιους επιθετικούς Παλάνκα, Ματθαίου και τον φορ κορυφής Καμαρά, συνέθεταν μέχρι χθες το παζλ της ενίσχυσης. Συμφωνήθηκε αλλά μέχρι χθες δεν είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του 20χρονου Ρώσου μέσου Μακάροφ. Υπάρχει και δέκατο deal που ενδεχομένως να ενεργοποιηθεί από μέρα σε μέρα και αφορά στον Κβέσιτς.

Ο Ρόνι Λέβι φέρεται να τοποθετήθηκε θετικά για τον Βόσνιο αριστερό μπακ, βλέποντας τον αγωνιζόμενο στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το ερώτημα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι αγωνιστικό αλλά το να διευκρινιστεί από πλευράς Ανόρθωσης ότι το παλαιότερο πρόβλημα που είχε περάσει ο παίκτης, δεν θα τον επηρεάσει.

Από μέρα σε μέρα επίσης, οι κυανόλευκοι αισιοδοξούν ότι θα ενημερωθούν από την πλευρά του Αντρέ Σάντος ότι εξασφαλίστηκε η ελευθέρα από την Αρούκα. Με τον Πορτογάλο μέσο υπάρχει συμφωνία και επιδιώκεται η κάθοδος του στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ