aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι χορηγοί και η κίνηση-respect!

Οι χορηγοί και η κίνηση-respect!

Το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει για τη χθεσινή παρουσίαση των τριών επίσημων χορηγών της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18. Έγινε ενημέρωση πως το στάδιο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» μετονομάζεται σε στάδιο «Danoi-Αμμόχωστος Επιστροφή». Η εταιρία είναι μέλος του ομίλου εταιριών Τάκης Βασιώτης με έδρα της Λεμεσό.

Ανακοινώθηκε επίσης η επέκταση της συνεργασίας μας με τη Vitex, όπου οι εκπρόσωποι τους στην Κύπρο είναι η εταιρία Αδερφοί Ανδρέου. Για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο ανανεώθηκε και η συμφωνία μας με την εταιρία Dimco με εξειδίκευση στα είδη φωτισμού.

«Θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας που οι 3 αυτές εταιρίες μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες έχουν επιλέξει το σωματείο μας για συνεργασία. Καλούμε τον κόσμο μας να στηρίξει αυτούς που μας στηρίζουν, ως ελάχιστο μέτρο ανταπόδοσης της οικονομικής βοήθειας που τυγχάνει το σωματείο μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πέραν της πιο πάνω ανακοίνωσης οι δημοσιογράφοι οι οποίοι παρευρεθήκαμε στην παρουσίαση των χορηγών, ενημερωθήκαμε πως τοποθετήθηκαν τέσσερις plasma τηλεοράσεις στα δημοσιογραφικά θεωρεία, ώστε οι αθλητικοί συντάκτες που καλύπτουν το τους αγώνες και το ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων, να έχουν καλύτερη εικόνα στις εντός έδρας αναμέτρησης.

Μία κίνηση-respect από τη διοίκηση της προσφυγικής ομάδας, η οποία επιδιώκει στη βελτίωση του σωματείου σε πολλούς τομείς, τα καταφέρνει και κάθε χρόνο ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου. Από εκεί και πέρα, ως GoalNews και Goal.com.cy του συγκροτήματος «Ό Φιλελεύθερος» θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Νέα Σαλαμίνα για το δείπνο που ακολούθησε στην pub Murphy’s μετά την παρουσίαση των χορηγών στο Europa Plaza Hotel.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ