aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι χαμένες ευκαιρίες και το λάθος του βοηθού

Οι χαμένες ευκαιρίες και το λάθος του βοηθού

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ισόπαλο αποτέλεσμα της Νέας Σαλαμίνας εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση, όπως είναι ο Άρης, δεν μπορεί να κριθεί και άσχημο. Ωστόσο, βάσει της εικόνας των ερυθρόλευκων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μπορούσε να φύγει και με το διπλό από το Τσίρειο.

Είχε τις ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της, γεγονός που θα φάνταζε δύσκολο να ανατραπεί ένα αποτέλεσμα 2-0. Τελικά, δεν απέφυγε την ισοφάριση, με τον βοηθό (Κυριάκου) να κάνει λάθος και να μην υποδεικνύει τον επιθετικό του Άρη που σκόραρε (Γκονσάλες) σε θέση οφσάιντ. Η Νέα Σαλαμίνα διατηρεί απόσταση ασφαλείας 8 βαθμών από την τελευταία Δόξα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, μαθηματικά τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα επιδιώξει στον επόμενο αγώνα, που είναι με τον Εθνικό στην έδρα της να φθάσει στη νίκη και να βάλει ένας τέλος. Έδειξε και προχθές με την εμφάνισή της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πως διαθέτει ποιότητα, έχει καλές μονάδες και θα μπορούσε με λίγη προσοχή σε ματς που απώλεσε βαθμούς να κλείδωνε νωρίτερα την παραμονή της.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Αντόνιο Κονσεϊσάο, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς: «Η ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι. Μπορούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ για να διευρύνουμε το σκορ, όμως σε μια άτυχη φάση δεχθήκαμε την ισοφάριση». Έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση στο πρώτο ημιχρόνου, όχι όμως και στο δεύτερο.

Ακολούθως, αναφέρθηκε και στο γκολ του Άρη: «Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν από θέση οφσάιντ». Και συνεχίζοντας έδωσε τη συμβουλή του: «Γι’ αυτό θα ήθελα να δώσω την συμβουλή ότι, σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος πρέπει όλοι να είμαστε διπλά προσεκτικοί για να μην παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα και να λαμβάνονται σωστές αποφάσεις».

Πλέον, στη Νέα Σαλαμίνα σκέφτονται το ματς της επόμενης αγωνιστικής, με τη νίκη να φαντάζει αναγκαία για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή της ομάδας και γιατί όχι να διεκδικήσει την πρωτιά στο Β’ γκρουπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ