aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Οι αρμόδιοι πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί»

«Οι αρμόδιοι πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετός ντόρος έγινε για τον ορισμό του Νεοκλέους στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και μάλιστα είχαμε και πολλές αντιδράσεις από την ομάδα της Λεμεσού για τη διαιτησία. Σε σημερινές του δηλώσεις ο Αντρέας Παντελή ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εμείς οι ίδιοι είπαμε ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί με τους ορισμούς. Θα πρέπει να ζυγίζονται ορθολογιστικά οι ορισμοί για να μη γίνονται λάθη. Έγινε λάθος στον ορισμό. Ήταν δύσκολο για αυτόν να ελέγξει το παιχνίδι. Είναι ένας άνθρωπος που κατοικεί στη Λεμεσό».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της «Κυρίας» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον Γκιούρις: «Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα και ψάχναμε έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να σκοράρει. Έπαιζε στη Ρωσία και είναι διεθνής. Είμαστε ευχαριστημένοι που βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που θέλουμε. Δεν είχε και πολύ χρόνο για να αποδείξει πράγματα επειδή ήρθε τον Ιανουάριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ