aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι απουσίες που βάζουν σε σκέψεις τον Αυγουστή

Οι απουσίες που βάζουν σε σκέψεις τον Αυγουστή

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους παραχωρήθηκε. Ο Απόλλων έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Ερμή, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Στο ιατρικό δελτίο συμπεριλαμβάνονται οι Κέβιν Μπρου, Έκτωρ Γιούστε και Αντριάν Σαρδινέρο, ενώ ελπίδες για την επιστροφή του σε δράση έχει ο Χάμπους Κυριάκου.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Γιώργος Βασιλείου, Μάριος Στυλιανού, Φώτης Παπουλή (Εθνική Κύπρου), Αντρέ Σκέμπρι (Μάλτα) και Μουσταφά Καραγιόλ (Γκάμπια), οι οποίοι υπολογίζεται πως δεν θα τεθούν στη διάθεση του Κύπριου προπονητή ώς μεθαύριο. Κατά πόσο θα τους χρησιμοποιήσει το Σάββατο, από τη στιγμή που αναμένεται να συμμετάσχουν μόνο σε δύο προπονήσεις και δεδομένης της κούρασης που θα κουβαλούν, θα το αποφασίσει η τεχνική ηγεσία αξιολογώντας την κατάσταση. Ας μην ξεχνά κανείς πως ακολουθεί η αναμέτρηση με την Άιντραχτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ