aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι απόψεις του Λέβι, η προεδρική αποθέωση και το… ληγμένο deadline

Οι απόψεις του Λέβι, η προεδρική αποθέωση και το… ληγμένο deadline

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Sport5.co.il» (εδώ αυτούσια) της πατρίδας του παραχώρησε ο τεχνικός της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι.

Για την παρουσία του στην Ανόρθωση και τη μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας του στη φετινή σεζόν, ο Ισραηλινός τεχνικός δεν είπε πολλά. «Τον περασμένο χρόνο θέλαμε να βγούμε στην Ευρώπη και τα καταφέραμε. Κάναμε μία πολύ καλή χρονιά με καλά αποτελέσματα. Μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα την φετινή χρονιά. Καταφέραμε να χτίσουμε μία νέα ομάδα και να πάμε στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό μας. Κάποτε έρχονται και οι αποτυχίες. Είχαμε 75% κατοχή με την Λάτσι και δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιθανόν να μην ήμασταν αρκετά έτοιμοι για να αγωνιστούμε στην Ευρώπη», δικαιολογήθηκε.

Για τις κρούσεις που δέχθηκε από την Εθνική του Ισραήλ αλλά και κάποιες άλλες ομάδες το περασμένο Καλοκαίρι, είπε: «Είχα προσφορές το καλοκαίρι από ομάδες του Ισραήλ, αλλά από τη στιγμή που υπέγραψα στην Ανόρθωση τίποτε άλλο δεν με ενδιέφερε. Ο κάθε προπονητής θέλει να γίνει προπονητής της χώρας του κάποια μέρα. Πιστεύω ότι αυτή η μέρα για έρθει και για μένα».

Στο πλαίσιο της συνέντευξης του Λέβι, σε δηλώσεις προέβη και ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή. «Μόλις μου μίλησαν από την Ομοσπονδία του Ισραήλ για τον Ρόνι Λέβι, τους είπα ότι τους έλειψε ο χρόνος. Είχαμε συμφωνήσει με το Ρόνι Λέβι, και αν είχαμε πρόταση από την Εθνική Ισραήλ θα συζητούσαμε με θετικό ύφος για να την αποδεχθούμε. Η Ομοσπονδία όμως μας προσέγγισε μετά την προθεσμία που θέσαμε. Έχουμε ένα σπουδαίο προπονητή που υπέγραψε για δύο χρόνια και μετά από δύο χρόνια θα δούμε τι έγινε μέχρι εκείνη τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον Ρόνι Λέβι αναφέρθηκε και ο Νόσα Ιγκιεμπόρ, με αφορμή την παρουσία του σε Χάποελ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, και ο Νιγηριανός άσος ανέφερε:«Ο Ρόνι για μένα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα στην καριέρα μου, επειδή ζητά τα πάντα από σένα».

Το ίδιο ισχύει και για τον Ράγιος που επίσης έπαιξε στο Ισραήλ: «Βγάζει από τους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να παίζουν για να βγάλουν το πνεύμα του νικητή και να κερδίζουν τα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ